Arkadaşlar hepiniz boş konuşuyorsunuz. Başına gelmeyen bilemez. Telefonda konuşurken bir keresinde yakalandım. Birden konuyu değişirdim iş yerinden arkadaşımmış gibi konuştum. Kiminle konuşuyorsun dediğinde arkadaşım al bak dedim. Kulağına tuttuğunda telefonu ses gelmedi Allah'tan karşı taraftan. Bazen de şans yanında olacak. Bacaklarımdan aşağı bir titreme indi ama o anda. Bungee jumping yapsam bu kadar korkmazdım 😂
Eğer gözüm dışardaysa, sevgim bittiyse, ilişkim kötüye gidiyorsa, aşk yoksa... vs Karşımdaki insandan dürüst bir şekilde ayrılırım. Ne demişler sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma! Bu konuda katı kurallarım var. Empati yapmak gerek.
Hani nerde, kim, ne zaman, aaa , ben mi, kiminle kiminle , hangi gün, saat kaçta, haa o mu! Sen varya ilahi sen yahu o benim personelim ve evraklari teslim edecekti. Boxerlı olduğuma bakma pantolonuma murekkep sıçradı temizlerken onunkinede sıçradi oda çıkartmak zorunda kaldı. Sıçtııııık =)
Çok feci bir şey o anda yakalanmak, aldatıp aldatmadığımı söylemek istemem. :) Sır olarak kalsın. :) Ama öyle bir durumda yakalanırsam, yukarıdaki gibi bir şey olabilir. 😂😂
En İyi Cevaplar