• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aldatıldığınızı öğrendiğinizde yapacağınız ilk şey ne olurdu?

İlkeryuss
İlkeryuss Takip Et
Yoda Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Aldatıldığınızı öğrendiğinizde yapacağınız ilk şey ne olurdu?
Aldatma Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Denizlidenbiri
    Denizlidenbiri Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Ayrılmak , böyle engellemeyi bile tenezzül etmem.
    Ortak arkadaşlarımız varsa benim kendi arkadaşlarım zaten direk muhabbeti keserler yani ben aldatıldım mı söylemesem bile.
    Ayrıldık derim ve hiçbir arkadaşım onunla arkadaşlık yapmaz hayatından çıkar giderim.

Ve inanın aldatan insanlar ilerleyen süreçte geri dönmek istiyorlar.
    Ve alacaklari cevapta belli ihanetin affı yoktur.

Benim için ihanet Seks yapmak falan değil , Eğer onunla hoş bir sohbet yaptıysa bu benim için aldatmadır , Elini tuttuysa geceleri onun da sevgili muhabbet ettiyse.

Zaten kızların da en büyük sorunu bu , Bir çok kız aklı iki karış havada geziyor Özellikle küçük yaşlarda kafa çalışmayabiliyor , Erkek desen çalışıyor fazla vakit ayıramıyor biliyor , Ya da en yakın kankası kıza yazıyor ne bileyim canım çiçeğim ne yapıyorsun tabi kız en yakın kankası olduğu için bunları görmezden gelebiliyor

Sonra bir gün bir bakmışsın adam sıraya geçmiş sevgilisinden ayrılsın da ya da bir boşluğu olsa olsa da ben tamamlasam gözüyle bakıyor.

Bakın sevgilisini seven kızın samimi erkek erkek kankası olmaz arkadaşı olur. Onunla da sevgilisiyle birlikte gider buluşur yemeğini kahvesini içer.
    Ya da o yakın arkadaşına sevgilisi varken onunla buluşur ya da bir arkadaş ortamında kendi cinsleri olduğu bir ortamda

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SnowHoundx
    SnowHoundx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.

Bu başıma geldi yks dönemindeydik ve ben ona bilmedigi konuları anlattım birlikte çok kaliteli zamanlar geçirdik hatta bana göre oldukça tipsiz birisiydi, burunu yuzunun tamamnı kaplıyor, yüzü sivilce ile dolu kaşları çok yogun kalın ve dagınık hijyen konusundada kötü olan birisiydi agır kokuyordu ve tırnakları falan da uzundu aynı zamanda zeki ve manipülatif bir insandı. kova burcuydu.
    Gel zaman git zaman 4 ay birlikte geçirdik, iliskimizde cinsellik yoktu, sinava girmeye 8 gün kala telefonuma bir mesaj geldi, sevgilimden 30 40 tane kadinin çiplak resimleri olan bir koleksiyondu bu, o. An ilk gördügümde beynim ve fonksiyonları tamamen durmuştu nefes almamakla birlikte. Fakat ilk kez hayatimda dogru bir şey yapip aninda inkar edemesin diye kaydettim onları. Biraz şok geçirdim ve o sürekli aramaya basladi bende dusunmek ve olayin sokunu atlatmak adına onu engelledim... daha sonra gittim yazdim ve yalandan affetme karsiligini instgramini falan istedim. Mesajı bana yanlislikla atmisi belkide bir şey ona attirdi çünkü kalbim çok saf ona karsi sevgi doluydu, instgramda da aynı şekilde kadinlarla yazişmaları duruyordu gördükçe kalbim buzdolabına koyulan bir sıcak yemek gibi yavaş yavaş sicakligini kaybedip dondu. Vücudum felçli gibi şok etkisinden ya hareketsiz kaldı ya da beynimde agır bir agrı ve donukluk hissetmem dolayı sarhoş gibiydim.
    Neyse bu filifinli, malezyalı, kendi gibi çirkin kadınlarla sexting yapıp yaparken de fotograflarını almıştı görüntülü olarak.
    Gordugum fotograflari ikisinin birden organları açıktı.
    Neyse aradan 5 6 gün geçince gidip açık fotograflarını olaylarla birlikte bütün sülalesi ve ailesine attım tüm büyükleri organini gormuş oldu ve eminim hakkında baya konuşmuşlardır.
    Daha sonra beni aradı yalvararak konusmak istedi açtim tek dedigi şu oldu "bana göre o kadar güzeldin ki hepsi oyun gibi geliyordu senin de yaptigini dusunuyordum" neyse kapattım ve numaramı degiştirdim...
    Sınava 5 gün kala uykudan aglayarak uyanma, kabuslar görmek, ya da normal aglama krizleri, yemek yemeyi reddetmekle birlikte sınava girip başarısız oldum..
    O ise diş hekimligi kazanmış birisinden duydum.
    O gidip üniversite hayatına atılırken tam 1 yıl boyunca depresyona girdim. İnsanlara ve olaylara tepki veremiyordum annem yanımda vefat etse bile bir şey hissetmetecek kıvama gelmiştim. bir sene sonra zorla normal insan kıvamına yetiştim ve o sürede ders çalisiyordumda ondan 1 sene sonra üniversite kazandım.
    Şimdi okulumu okuyorum ama onun biraktigi hasardan dolayi hala insanlara karşı tepki veremiyorum hissizlik sardı tamamen hücrelerimi. Yani yine etrafimdan birilerine bir şey olsa umrumda olmayacak bir kişilige ve karaktere dönüştüm oysa önceki yaşamımda karıncayı bile incitemezdim. Neyse... aldatmayın umarımda aldatılmayın hoşcakalın.

8
    2 Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Karaktersizliği tipine vurmuş ya ne leş insanlar var cidden.

Yorumla
    • Larisse
      Larisse
      +1 yıl

kova burcu ne bekliyorsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evli değilsem, iletişimi keserdim. Evli isem, anlaşmalı boşanmaya zorlardım. Zira bir erkeğin, aldatmaya dayalı boşanma davası açması rezilliktir. Duyulursa, erkekliğimizden şüphe edilir. Öldürmek ise tamamen gereksiz ve yanlıştır. Boşanma davasında, sorun çıkarmayacak kadınla evlenmek lazım. Kadın, erkekle aynı kazanıyorsa çıkarı yoktur ; boşanmakta zorluk çıkarmaz. Bu durumda erkekler, olabildikçe kendisine denk bir kadınla evlenmeli. Şöyle ki;

Benimle aynı geliri kazanan kadın benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz.

Bu yüzden kariyer, evlilik düşünüyorsam ; ilk incelediğim unsurdur

Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğini gerçek anlamda seviyor demektir. Gururlu kadın olacağından da boşanmakta zorluk çıkarmaz

Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..

1
    0 Yorumla
  • Guapoo6
    Guapoo6 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.

Hiç bir şey olmadı kızdım öfkelendim kendi kendime sonra dedim neden boş yere kızıyorum ki ben çürük elma daldan erken düşer dedim ben kaybetmedim o kaybetti çünkü sessizce çekip gittim.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

85

Cevap

43

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Ayrılırım direk.

1
    0 Yorumla
  • Bir__Cadı
    Bir__Cadı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 97%
    +1 yıl

Aldatıldığımı öğrendiğimde, ilk tepkim büyük olasılıkla şok ve acı olurdu. Öncelikle, duygusal olarak sarsılmış ve incinmiş hissederdim. İhanet, güvenin derinlemesine sarsılmasına neden olur ve bu da büyük bir hayal kırıklığına sebep olur. İçimde karmaşık duygular olurdu; öfke, üzüntü, şaşkınlık ve belki de kendimi suçlama hissiyle başa çıkmam gerekirdi. Bu durumda, duygusal desteğe ihtiyaç duyardım; ailem, yakın arkadaşlarım veya terapistimle konuşarak duygularımı ifade etmek ve sağlıklı bir şekilde işlemek önemli olurdu. İlerleyen zamanlarda, kendime odaklanarak iyileşme sürecine başlamam gerekirdi. Bu süreçte, kendimi affetme ve kendi değerimi hatırlama önemlidir. Aldatılan bir kadın olarak, hayatımı yeniden inşa etmek ve güvenimi geri kazanmak için zaman ve çaba harcamam gerekeceğini bilirdim.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ağlardım herhalde. Bunu aldatan kişinin yüzüne karşı yapmazdım tabi. Çekilir köşemde tek başıma ağlardım.

İntikama gelince. Yapacağım ilk şey hiç belli etmemek olur, buluşmaya çağırıp yüzüne derim ki "O çocukla anlaşmıştık. Ben o çocuğa para verip seni ayartması için tuttum. Yaşadığınız her şeyden haberim vardı, izin de verdim zaten kendisine. Evlilik için sana güvenemeyeceğimi de öğrenmiş oldum. Hayatında başarılar" diyip orayı terkederdim. Emin olun sizi ömrü boyunca unutamayacak, aylarca arkanızdan ağlayacak. Aldatan birine yapabileceğiniz en büyük kötülük bu.

2
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

O duyguyu tatmanızı hiç istemem..
    İlk öğrendiğimde üzüntü ve stresten hasta oldum mideme vurdu hep istifhar ettim geceleri uyuyamadım.. Önce hazmetmeye çalıştım.. Tabi böyleyken cevabını bildiğim soruları sordum üstüne yalanlar... En son patladım, bitti.

3
    0 Yorumla
  • tambiraslankizi
    tambiraslankizi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

öncesinde günler boyu ağlardım içimdeki tüm duyguları nötrlemeye çalışırdım belli bi süre ayrılmazdım yanında dururdum onunla yaşıyor gibi yapardım yeterince iğrendikten sonra sessizce terk ederdim. çünkü ben bu tarz olaylarda olsa ilk tepkim ayrılık olduğunda hem kendine yediremiyorum hem sinir hem öfke o kötü saldırganlık yaratacak duygularla başabaş kaldığım zaman çok ciddi yanlışlar yapıyorum geri dönüşü olmayan saçmalıyorum yani bildiğin ve genelde aldatılmış bile olsam sevmeye devam ediyorum içimdekileri azaltamıyorum günlerimi ziyan ediyorum. Başta anlattığım süreci yaşayınca kuş gibi hafiflemiş olarak çıkıyorum ilişkiden…

2
    0 Yorumla
  • pwlinsiu
    pwlinsiu Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Evliyken aldatılıyorsam bildiğimi çaktırmadan bir boşanma protokolü hazırlatırım. Açıklama bile dinlemeden imzalamasını sağlar tek celsede bitiririm. Sevgiliyken aldatılıyorsam direkt ayrılırım. Tartışma yaratmam, çünkü kendisinin peşinden koşacağımı veya kendisini affedeceğimi sanır. Artı olarak konuşmadığım için vicdan azabı çekip bana yalvarmasını da sağlarım. Tek taşla iki kuş buna deniyor.

1
    0 Yorumla
  • Dr-Mystic
    Dr-Mystic Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Kasıtlı bir ihanet amacıyla yapmışsa affetmem. Ama kasıtlı olmayan bir durum varsa (taciz, kendisine bu yönde yapılan beklenmedik girişim vs.) duruma bağlı değerlendirmek lazım. Mesele o aldatma eylemi değil zaten. Asıl mesele bu eyleme maruz kalmış kişinin aldatma niyeti olup olmamasında. Allah cümlemizi her türlü ihanet eyleminden uzak tutsun.

1
    0 Yorumla
  • büşbüş6161
    büşbüş6161 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. İlk başta kendimi suçlamıştım tuhaf bir şekilde. Sonra içimi öfke sardı. Şu an ise bomboş hissediyorum. Kaç gecem ağlamakla geçti. Aylar oldu hala tam olarak toparlayabilmiş değilim. Üstelik hala beni dışarda gördüğü zaman dikkat çekmeye çalışıyor.

1
    0 Yorumla
  • VuRKaN25
    VuRKaN25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

aldatmak diye bir şey o kişinin hayata bakışıyla ilgili bir konu, aldatmak veya aldatılmak bir kişi için göz kırpmak kadar önemsiz, başka bir kişinin uzun süre acı çekebileceği kadar önemli olabilir. tabi bu neden böyle? bunun nedenleri var tabi ama burada kitap yazmak için müsait bir alan yok.

1
    5 Yorumla
    • tambiraslankizi
      tambiraslankizi
      +1 yıl

kim aldatılmayı umursamaz ki?
      bu illa kadın erkek ilişkisinde değil iki normal arkadaş arasında da olabilecek aldatılmalar olabilir hangi kadın erkek neyse işte kabul edebilir umursamaz falan.
      ne dicek adam haaee evet en yakın dostum arkamdan iş çevirmiş salla ya falan mı ne anlamadım saçma

Yorumla
    • VuRKaN25
      VuRKaN25
      +1 yıl

@tambiraslankizi normalde bu kadın-erkek ilişkisi anlamında sorulduğu için ben öyle anladım fakat dostluk-arkadaşlık şeklinde de düşünsek zaten böyle birşeyin olduğunu ben düşünmüyorum. düşünenlerinde yine söyledğim hayata bakışı ile ilgili bir durumdur. bu tarz insanlar birbirleriyle karşılaşırsa bahsettiğin şekilde "aldatmama" durumları olabilir. fakat bu yine bir pazarlıktır kendi içinde yani "ben aldatmıyorum, o da aldatmamalı" ama bu her an bozulabilir bir pazarlıktır ve çok kez çok iyi arkadaşlar birbirini aldatmıştır (her anlamda) insan zihinsel bir canlıdır asla güven olmaz. diğer tarafı tamamen güvensiz olduğunda da yine bir pazarlık söz konusudur aslında bazı şeyleri doğru yapmadığında benzer şekilde karşındaki de yapmayacaktır yani o kadar korkulacak bir durum yok. ilişkiler anlamında da zaten aldatan da aldanan, aldanan da aynı zamanda aldatan konumunda. orada da temelde kimse birbirini kandırmıyor. korkunç bir şey değil sadece "akıl" boyutunda olan şeyler.

Yorumla
    • tambiraslankizi
      tambiraslankizi
      +1 yıl

kardeş cümlelerin o kadar devrik ki hiç bir şey anlamadım anlattıkların mı anlamsız yoksa bende mi sıkıntı çözemedim.

Yorumla
    • VuRKaN25
      VuRKaN25
      +1 yıl

@tambiraslankizi sen neyi öğrenmek istedğini açık birşekilde sormayı başarırsan ben sane basit şekilde de yazarım kafanı yorma.

Yorumla
    • VuRKaN25
      VuRKaN25
      +1 yıl

sen sadece birşeylere karşı çıkıyorsun bu şekilde birbirimize bir şey anlatamayız.

Yorumla
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çok ilgimi ve merakımı çeken bir konu bana aşırı meraklı gelir acaba neden böyle yapmış diye)) acaba bende sorun mu vardı düşünürüm. Yani karşı tarafı pek düşünmem önce kendi sorunlarıma cevap bulayım ondan sonra bakarız da zaten kararını vermiş olur benlik bir şey bitmişdir yol onun yolu gider haksızlık ise illa belasını bulur. Eğer olursa yapacağım böyle

1
    0 Yorumla
  • bellaumay
    bellaumay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 93%
    +1 yıl

Ben 3.5 senelik ilişkimde deprem zamani öğrendim bunu , kız gizlice numaramı alıp aramıştı beni , onunla da 7 aydır ilişkisi varmış ve kız beni biliyor bana da kızı eskiden mahalle arkadaşımdı diye tanıttı... ikisine şunu söyledim Rabbım pırlanta gibi insanları sizin gibilerden korusun, size de kendi ahlakınız da kendi karakteriniz de eş versin dedim... baya sonra öğrendim ki ikisi de kötü şeyler yaşamış

3
    0 Yorumla
  • Asortik_GirL
    Asortik_GirL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın kalp kırıklığı, hayal kırıklığı, güvenin sarsılması o an duyacağım tek duygu nefret, kızgınlık hemen ayrılmak ve sonsuza kadar bir daha yüzünü görmemek.

5
    0 Yorumla
  • ariariasu
    ariariasu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Bismillah soguk bir dus alirim once jahahahah saka maka pek bir tepki vermem diye umuyorum, aldatmis biriyse zaten gereksiz bir varlik barindiriyormusum hayatimda, kendisini gostermistir ben de atarim hayatimdan

2
    0 Yorumla
  • İremYalcnn
    İremYalcnn Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.

Sonlandırmak olur. Beni bi başkasına tercih etmişse benim için bitirmiştir. Birisi bunu yapıyosa da zaten biteceğini göze almıştır. Herkes kendi yoluna bakar

2
    0 Yorumla
  • atmenistoner
    atmenistoner Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

İyi bari bundan da kurtulduk, ileride daha sadık birine denk geliriz her halde derim. 😃 Yaşamadığımız şey değil sonuçta. İnsan her türlüsüne alışıyor deneyimlemek lazım. 😃

1
    0 Yorumla
  • elianamelia
    elianamelia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Evli değilsem umrumda olmaz sessizce biter ortalığı ayağa kaldırmanın manası yok sinirlenerek kendime zarar veremem

2
    1 Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Yalnız değilmişim

Yorumla
  • morgpiyanisti0
    morgpiyanisti0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.

Hayatına hiç girmemiş gibi çıkardım gerçi hayatına gerçekten girmiş olsaydım aldatılmazdım neyse umarım denk gelmem böyle birine

2
    0 Yorumla
  • Lazımbazıhatalar
    Lazımbazıhatalar Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Ben çok zor atlatırdım yalan olmasın, en az 3 ay kendime gelemezdim muhtemelen vebali büyük olurdu karşı tarafın işi rast gitmezdi oh olsun hzjsksksk

2
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

İfşa ederdim. Başkasına da yapamasın, ömrünün sonuna kadar o lekeyi taşısın.

Tabi öncesinde söver sayardım, içimde bir şey kalmadığından emin olunca yoluma bakardım.

3
    0 Yorumla
  • Anara__
    Anara__ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.

Böyle sorular sormayın bence. O anı gözümüzde canlandırıp yaşıyoruz sırf tepkimiz ne olurdu diye bilmek için. Bu da o şeyin olma ihtimalini arttırıyor. Kötü şeyler hayal ettirmeyin bence insanlara.

3
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Kanıtlamak. Fotoğraflar belgeler harcamalar vs vs. Sonrada donuna kadar almak. Aldatılırsam affetmeyi düşünmüyorum, pislik birisine dönüşürüm.

1
    0 Yorumla
  • Kimliksizruh
    Kimliksizruh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer eminsem yani bir şüphe yok ise. Bana ulaşabileceği tüm kanalları kapatırım. Ve yoluma bakarım.

1
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Valla bilmiyorum çeker giderim en iyi cevap olur yani hiç umursamam çünkü herkes bir gün yaşatığını yaşar🙋‍♂️

1
    0 Yorumla
  • smerfus
    smerfus Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hiç birsekilde şiddete başvurmam elle tutulur bir kanıt bulmaya çalışır bosanirim anlaşmalı nafakasiz

1
    0 Yorumla
  • ÇağataySancaktar
    ÇağataySancaktar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Üzücü bir durum da olsa, kabullenir ve önüme bakarım. Kötülüğe, kötülükle karşılık vererek, onun seviyesine düşemem.

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Ayrılmak tabikii nasil maraktersiz birisini bulmuşum diye üzülürüm kendime.

2
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Gebertirim dermişim 😄 ayrılırım napim. Çok üzüleceğim kesin ama.

2
    0 Yorumla
  • Dépaysement_
    Dépaysement_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Tabi ki de sıradakileri aldatmak. Başka soru var mı

1
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Sevgililik ayaklarında bir şey yok ama evlilik de çok büyük sorun

1
    0 Yorumla
  • NSena_99
    NSena_99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Durur ve beklerdim. Anlamaya çalışırdım ne zamandır aldatıldığımı ve neyin aldatmaya sebep olduğunu.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aşkolar aldatmak sayılır mı bilmiyorum. Bizim oğlan 3 ay önce eski sevgilisi ile konuşmuş, faturamı sen mi ödedin demiş kız bu da yok demiş bu kadar diyalog. Elim ayağım boşaldı kendimi sıktım açıklamaya çalıştı izin vermedim. O benden ayrıldı aw 😂😂😂

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca 27 yaşındayım abuk subuk tepkiler vermedim. Neden konuştun demiyorum neden silmedin dedim

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Bilmiyorum muhtemelen susardım çünkü susmazsam kötü şeyler olabilir

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Hiçbir şey kötüye kötülük ile karşılık vermemek gerekir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aldatıldığımı öğrendiğimde eski eşimin üzerine panter gibi atlamıştım ve pataklamıştım, sorna kızla konuştum oda salağın biri kandırmış evli değilim felan demiş neyse sornada ayrıldım😅

1
    0 Yorumla
  • Daiys_m
    Daiys_m Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Şoka girerim ilk muhtemelen sonrada ikisini oraya gömerimmm

1
    0 Yorumla
  • Mysterious1712
    Mysterious1712 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.

tahmin bile edemiyorum, Allah göstermesin inşallah..

1
    0 Yorumla
  • Alexander01
    Alexander01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Neden aldatma gereği duydun diye sorarım cevabına göre bir şeyler yapılır

1
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Mantık devre dışı kalıyor. O an ne yaptığını bilmiyor insan. Sakin olmak lazım

1
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

O şoku anlattıktan sonra hesap sormak olurdu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Düşüncesi bile korkunc bir kere aldatılmıştım eski sevgilim tarafından arkadaşına yazdıklarını yakaladım pc de ortalığı dağıttım her şeyi yere attım sonra ağladım çok acınasıydı değmezdi şimdiki aklım olsa hırsımı yine alamam herhalde kötülük falan yapmak isterim ama en iyisi pişman edip çekip gitmek

1
    0 Yorumla
  • durusehr
    durusehr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Katil olmamak için faillerin olduğu yerden uzaklaşırdım.

1
    2 Yorumla
    • TsubasaTR
      TsubasaTR
      +1 yıl

Ya bi şey sorcam doğru olmasa da insanın aklı oraya mı gidiyor o anlık öfkeyle intikam için

Yorumla
    • durusehr
      durusehr
      +1 yıl

Gider tabi. İkisini birden temizlemek lazım ama şerefsiz insanlar için hapiste çürümeye değmez

Yorumla
  • Elfelfelff
    Elfelfelff Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 83%
    +1 yıl

Bilmiyorum. Herhalde aldatılma şekline göre de değişir yaa insanın tepkisi.

1
    0 Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

O an yanimdaysa , sakin olmasını, üzülmemesini ve kızmayacağımı söylerim ona.

1
    0 Yorumla
  • Dünyadışı0987
    Dünyadışı0987 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatmamış olsam da benim de onu aldattığımı söyler yolları ayıralım derim

1
    0 Yorumla
  • Misakisaki
    Misakisaki Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Temiz bir döverim şöyle ağız burun kırılma garantili sonra çeker giderim her yerden engellerim

1
    0 Yorumla
  • İzzmirlihh
    İzzmirlihh Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.

Sessizce gitmek yuzune vurup bir nebze vicdani varsa da azap çeksin istemem

1
    0 Yorumla
  • selinmisim
    selinmisim Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle bir kenara çekilip üzülmem, bağırır çağırır ona bunu yaptığına pişman edip ayrılır giderdim. Ve daha sonrasında ise asla affetmem.

1
    3 Yorumla
    • Sıradan33
      Sıradan33
      +1 yıl

Affederdin %70

Yorumla
    • selinmisim
      selinmisim
      +1 yıl

Ne alakası var ya? Affetmem dedim ya

Yorumla
    • Sıradan33
      Sıradan33
      +1 yıl

Genelde böyle çok gördüm

Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Geçende yaptığım gibi bitti derim hayatıma devam ederim öyle şahsen sorun yok kendi bilir demek ki hayatımda olmak istemiyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Pi... Pi sini kesip kendime diktirmek. Sonra arkasına geçip onu bir güzel. ... Mek

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir kitapta okumuştu :

Erkek bir şey yapamaz gider …. Sadece gider

1
    0 Yorumla
  • Aysuncey
    Aysuncey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Rezil ederdim bir daha başkasının canını yakamasin diye

1
    0 Yorumla
  • Handenizzzqw
    Handenizzzqw Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Düşünmek bile korkutuyor beni. Hiç düşünmemek daha iyi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hiçbir şey yapmam, böyleleri belasını kendi buluyor zaten, gerek yok

1
    0 Yorumla
  • AdalÖğretmen
    AdalÖğretmen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Başıma gelmedi hiç kimsenin de gelmesin bence. Emin çok kötüdür.
    Böyle bir şey başıma gelse şahsen o ortamdan uzaklaşır tek kelime etmem ve yoluma bakarım.

1
    0 Yorumla
  • NazAleda
    NazAleda Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Hiçbir şey yapmazdım. Beni kaldıramadığının bilincinde olur çoktan hayatıma devam ediyor olurdum. Çünkü hayatımda olacak olan herkes için bu risk var.

2
    0 Yorumla
  • Larisse
    Larisse Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

acı çekmek, ağlamak ve sonrasında oh be kurtuldum hissi

0
    0 Yorumla
  • ladymelo
    ladymelo Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Seviyorsam Üzülürüm. Ve yol. Veririm tabiki
    AF yok

0
    0 Yorumla
  • Kaannn0
    Kaannn0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

Ilk önce konuşurdum neden yaptığını mantıklı bir açıklaması varsa ona göre hareket ederdim

0
    0 Yorumla
  • cidaa
    cidaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Kimse tepkisizligi ve duygusuzlugu kaldiramaz delirir ne kadar yogun seyler hissetsemde o an hicbir tepki gostermeden ordan uzaklasir bi daha da karsisina cikmazdim :)

2
    0 Yorumla
  • Msevil
    Msevil Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Sakince konuşup sessizce gitmek. Sonra kapında köle oluyorlar da iş geçmiş oluyor.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldığınızı öğrendiğinizde yapacağınız ilk şey ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aldatıldığını öğrensen ilk yapacağın şey ne olurdu? 69 cevap verildi
Aldatıldığınızı öğrenseniz ilk tepkiniz ne olurdu, ne yapardınız? 15 cevap verildi
Aldatıldığınızı öğrendiğinizde ilk tepkiniz ne olurdu? 8 cevap verildi
Aldatıldığınızı öğrendiğinde ilk tepkiniz ne olurdu? 27 cevap verildi
Aldatıldığınızı öğrenseniz ilk tepkiniz ne olurdu? 12 cevap verildi
Aldatilirsaniz ilk yapacaginiz sey ne olur? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Izgara kalamar mı ızgara ahtapot mu?
  • Modern biri misin, klasik mi?
  • Hadi gelin kalbinizdeki sizi seviyor mu sevmiyor mu söyleyeyim?
  • Eğer yeterince servetiniz olsaydı?
  • Aile ilişkileriniz nasıl?
  • Cep telefonu aramalarınız ne zamanlar yoğun olur?
  • Sizi sevmeyeni sever misiniz?
  • Karşılıksız aşk mı, yarım kalmış aşk mı?
  • İlk buluşmada hangi konu açılırsa çileden çıkarsın?
  • Aura eşittir ne senin için?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨