Çok çaresizim bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Annem sevgilisiyle 14 şubatta tatile gitti o gün annem sevgilisine ters ters anneme bakiyormuş işigi falan kapatmasını istemiş annemden odada annem kapatmak istememiş kapatnamiş, niye" bana öyle bakıyorsun demiş annem" anneme çok kötü bakiyormuş ilk kez öyle gördüm dedi annem İşte" nasıl bakıyorum ben sana" diye anneme sormuş aynaya yumruk atmiş aynayı kirmiş bileklerini kesmeye çalışmış annemi otelden hiçbir yere cikarmamiş tuvalette bile kapıda bekliyormuş annemi anahtarını almış tuvaletin bile adam, bizle bile konuşurken annem şifreli konuşuyordu yalan söyledi adam bize telefonda belliydi anladık ablamla ikimiz annemi almaya gittik. Aldık geldik sabah.
Annem ayrıldı sözde ondan ama hâla mesajlarina yaziyor hâla sesli konuşuyor? adam saplantılı anneme daha önce de intihara şuna buna kalktı masaya yumruk attı adamı zaten annemi almaya gittiğimiz gün yumrukladim küfürler ettim. Annemin bundan ayrılması için napmam gerek engelle sil yazma diyoruz yazıyor ara sıra, konuşuyor sesli. Çok çaresizim anneme çok kızgınım farkinda adamin saplantisinin ama niye vazgeçmiyor yetti artik
Çok çaresizim bu durumda ne yapmam gerekiyor?