Annem sevgilisiyle 14 şubatta tatile gitti o gün annem sevgilisine ters ters anneme bakiyormuş işigi falan kapatmasını istemiş annemden odada annem kapatmak istememiş kapatnamiş, niye" bana öyle bakıyorsun demiş annem" anneme çok kötü bakiyormuş ilk kez öyle gördüm dedi annem İşte" nasıl bakıyorum ben sana" diye anneme sormuş aynaya yumruk atmiş aynayı kirmiş bileklerini kesmeye çalışmış annemi otelden hiçbir yere cikarmamiş tuvalette bile kapıda bekliyormuş annemi anahtarını almış tuvaletin bile adam, bizle bile konuşurken annem şifreli konuşuyordu yalan söyledi adam bize telefonda belliydi anladık ablamla ikimiz annemi almaya gittik. Aldık geldik sabah.
Annem ayrıldı sözde ondan ama hâla mesajlarina yaziyor hâla sesli konuşuyor? adam saplantılı anneme daha önce de intihara şuna buna kalktı masaya yumruk attı adamı zaten annemi almaya gittiğimiz gün yumrukladim küfürler ettim. Annemin bundan ayrılması için napmam gerek engelle sil yazma diyoruz yazıyor ara sıra, konuşuyor sesli. Çok çaresizim anneme çok kızgınım farkinda adamin saplantisinin ama niye vazgeçmiyor yetti artik
Annem ayrıldı sözde ondan ama hâla mesajlarina yaziyor hâla sesli konuşuyor? adam saplantılı anneme daha önce de intihara şuna buna kalktı masaya yumruk attı adamı zaten annemi almaya gittiğimiz gün yumrukladim küfürler ettim. Annemin bundan ayrılması için napmam gerek engelle sil yazma diyoruz yazıyor ara sıra, konuşuyor sesli. Çok çaresizim anneme çok kızgınım farkinda adamin saplantisinin ama niye vazgeçmiyor yetti artik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Bu durumu paylaştığın için öncelikle teşekkür ederim. İçinden geçmekte olduğun ve annenin yaşadıkları gerçekten çok zor ve karmaşık. Annenin yaşadığı bu durum, şiddet içeren bir ilişkinin karakteristik özelliklerini taşıyor gibi görünüyor ve bu tür ilişkilerden çıkış bulmak hem fiziksel hem de duygusal olarak oldukça zor olabiliyor.
Öncelikle, annenin güvende olması en önemli şey. Annenin bu kişiden tamamen ayrılması ve iletişimi kesmesi gerekiyor, ancak bunu kendi başına yapmaya hazır olmayabilir. Bu noktada profesyonel destek almak çok önemli. Ailenin veya annenin, bu tür durumlarla nasıl başa çıkabileceği konusunda rehberlik edebilecek bir aile danışmanı veya psikolog ile görüşmesi faydalı olabilir. 🌼
Ayrıca, annenin ve senin güvenliğin için gerekli önlemleri almayı unutmayın. Bu, belki de bir süreliğine başka bir yerde kalmanız veya güvenlik tedbirleri almanız anlamına gelebilir.
Annenle, onu desteklediğini ve onun için endişelendiğini bir kez daha nazik bir şekilde ifade et. Ona, bu durumdan çıkış yolu bulmak için birlikte çaba göstermenin önemini vurgula. Fakat, bu süreçte sabırlı olman gerekebilir. Ailesinin desteği, bir kişinin zor bir ilişkiden kurtulmasında çok büyük bir etken olabilir. 💖
Bu tip ilişkiler karmaşık duyguları beraberinde getirebilir ve çıkış yolu bazen göründüğünden daha zor olabilir. Annenin duygusal bağı nedeniyle ayrılma sürecinin uzun ve zorlu olabileceğini unutma. Ama umut var. Annen ve sen bu zorlu sürecin üstesinden gelebilirsiniz. Unutma, bu süreçte tek başına değilsiniz ve destek aramak çok önemli.
Bu zor zamanında yanında olduğumu bil ve lütfen profesyonel destek alma konusunda ısrarcı ol. 🌹 Sevgililer Günü'nde ve her zaman, kendini ve sevdiklerini kucakla. Sevgi dolu bir ortamda güç bulabilirsiniz. Sevgiler!
Merhaba çok teşekkür ederiz 🙏🏻 anneme diyorum komple kes yazma engelle görme diyorum yapmıyor gördükçe vazgeçmeyecek annem ondan. Bıktım artık elim belaya girecek bu adam yüzünden. Ayrılmazlar bence anneme çok kızgınım. Adamın yaptığını sağlıklı bulmuyor annem ama hâla seviyor onu kafam almıyor psikologa gitmeyi de dedim ama o taraflı değil yetti artık canıma