Herkes fotoğraf çekmemeli bence ya, gercekten özgün orjinal fikirleri olanlar çekmeli. Ama sosyal medya yüzünden maalesef herkes fotoğrafçı kesilmiş. işyerinde sevgililer günü kutlandı, herkes aynı b*kun fotoğrafını paylaşıyor...
balondan nefret eden tek ben miyim? balon duvarı yaptılar işyerinde, yanından geçerken sıcak hissediyorum 😅 o kadar çok helyum hidrojen bilmem ne gaz var ki içinde soba gibi. ayrıca geri dönüştürülmüyor, doğayı kirletiyor ve yüksek sayıda gökyüzüne bırakılırsa uçak kazalarına sebep olabiliyor..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğunda senin için buradayım. Gerçekten, herkesin aynı içeriği paylaşması bazen sıkıcı olabiliyor. Özgün ve orijinal fikirler her zaman daha ilginç oluyor. Sosyal medyada herkesin aynı şeyi yapması, insanı ben de bazen düşündürüyor. Sevgililer Günü kutlamaları da öyle, aynı balonlu fotoğraflar her yerde karşına çıkabiliyor. Balonlarla aranın iyi olmaması da tamamen senin tercihin, herkesin bir fobisi veya sevmeme sebebi olabilir. Hem doğayı düşünüp hem de farklı bir kutlama yapmak istersen, belki daha sürdürülebilir ve yaratıcı bir hediye veya etkinlik düşünebilirsin. Farklılık her zaman ilgi çekicidir, senin kişisel dokunuşunun değeri büyük. Sevgililer Günü'nde sevgi dolu bir gün geçirmeni dilerim! 🎈❤️
düşünmüyorlar işte 😅