ARKADASLAR NAPMALIYIM SIZCE SOYLEMELIMIYIM?

Arkadaşlar 2014 senesinde 4 senelik ilişkim vardı 2017 de ayrıldık. arkadaş kalmayı tercih ettik dusman degiliz hala konuşuyoruz ama ara ara buluşuyoruz da sorun şu ki şu an bi iliskim var ve o arkadaşım yine buluşmak istiyor gezelim falan dio ama arkadaşlık dışında başka duygu hissetmiyoruz. Pazar günü görüşucez ama erkek arkadaşıma yalan söylemek istemiyorum. Bulusucagimi söylemek istiyorum ama kisitlayacak kesin. Kizdigim nokta erkek arkadaşımın da çok yakın kız arkadaşı var boşanmış kız 1 tanede kızı var şu an sevgilisi varmış kızın ama sevgilisi mesela rahatsız oluyormuş kız umursamio ama benim konuştuğum cocuk 29 yaşında o kiz 35 36 falan kıza laf soletmio mesela annemden çok emeği var bende hatta bazen anne bile diyorum kıza dio borcum varken çok yardımcı oldu her zor anımda falan dedi kız ailesiyle yasio hatta benimki onlarda bile kalmaya gidio oğlum diolarmis ama bende rahatsiz oluyorum bu durumdan die belirtiyorum rahatsız oluncak bir durum yok düşündüğün gibi olsaydı bu zamana kadar olurdu o benim ablam gibi dio. Hatta kıza benden bahsetmiş ilk zamanlar biri var hoşlanıyorum seviyorum diye kız da git konuş demis. Ga zaten bu kız konusu benim kafamı karıştırmio çünkü çocuğa güveniyorum beraber büyüdük öyle tip insan değil ama nazım söylesem gondermeyecek

ARKADASLAR NAPMALIYIM SIZCE SOYLEMELIMIYIM?