TOK TUTUP KİLO ALDIRMAYAN YEMEKLER?

1.87 Boyum var, 108 kiloyum. Artık kilo vermeyi kafama taktım, son 1 aydır yiyip içtiğime dikkat ediyorum ve düzenli spor yapıyorum. Evde her akşam uyumadan 1-2 saat önce 15-20 şınav, 20-25 mekik ve 5kg'lık dumbellar ile kol çalışıyorum. Onun haricinde haftanın 3 veya 4 günü spor salonuna gidiyorum. Harfi harfine bir diyet listesine uyabilmem mümkün değil çünkü gün içerisinde işyerinde oluyorum ve yemek yapma/sipariş verme olanaklarım kısıtlı.

Sabahları genelde çorba ve yanında çeyrek beyaz ekmek yiyorum. Çorbanın yanında ekmek yememin sebebi çoğu zaman öğlenleri bir şey yemiyorum fakat bazen arada kendimi tutamayıp pide ve döner benzeri şeyler sipariş ediyorum. Fakat eğer o gün öğlen döner veya pide tarzı ağır bir şey yemişsem akşam başka bir şey yememeye çok uğraşıyorum lakin çok çabuk acıkıyorum ve acıkınca midemde ve göğsümde reflü tarzı yanma meydana geliyor, özellikleri akşamları/geceye doğru çok oluyor bu. Açlığımı bastırmak ve beni tok tutması için akşamları/öğlenleri yiyebileceğim fazla kilo aldırmayacak şeyler nelerdir acaba?
TOK TUTUP KİLO ALDIRMAYAN YEMEKLER?