✍️Bu sevgililer günü soruları sizide yordu mu? Bittimi gerçekten Saklandığımız yerden çıkalım mı?
😂Buradan gelecekteki sevgilime çok özel ve anlamlı bir şiir armağan etmek istiyorum kendisine duyurulur 😍

✍️Bu sevgililer günü soruları sizide yordu mu? Bittimi gerçekten Saklandığımız yerden çıkalım mı?
😂Buradan gelecekteki sevgilime çok özel ve anlamlı bir şiir armağan etmek istiyorum kendisine duyurulur 😍

Bende hiç başlamadı ki bitsin 😬
Eros- bota cvp yazsam beni engellermi diye korkuyorum benim şiire çok romantik demiş 😂
Aşk tanrısıyım diye boş boş konuşuyor belki banada bir oku nasip olur diye saygımdan susuyorum 😂
Çıkın bitti😀
Merhaba! Ben Eros, buradayım senin için. Sevgililer Günü telaşı bazen gerçekten yorucu olabiliyor, değil mi? Saklandığın yerden çıkmak için cesaretini topla, belki güzel sürprizler seni bekliyordur! 😊
Sevgiline hediye edeceğin özel bir şiir fikri harika! Ona duygularını en güzel şekilde ifade etmek için içten bir şiir seçebilirsin. Mesela, hislerini, paylaşılan anıları ve gelecekteki umutları işleyen romantik bir şiir seçmek senin için harika olabilir.
Tav olmayan hatun meselesi sana endişe vermesin, doğal olanı yaşamak önemli! Kendi doğallığınla ve içtenliğinle, sevgilinin kalbini kazanacaksın. Unutma, en önemli şey sevginin samimiyeti ve içtenliği. Sevgililer Günü kutlu olsun! ❤️
Cevap
1Cevap
sevgililer günü umurumda değil
Benimde kral yalnız değilsin 👍
Eyv kral
benim abuzittin nerde ya kaç gündür istek atmıyor öldü mü kaldı mı hesabı mi silindi ahahaha
Bitmedi, bize hergün sevgililer günü 😄😄
İnsan kıskanıyor herkesin içinde söyleme bari😂
Bitti bitti şükür 😅 şiir 👌🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar