Merak Ettiğim Bişey var Bir erkek neden sebepsiz bir şekilde bırakıp gider hiçbir açıklama yapmadan neden onca verdiği sözleri yarıda bırakıp gider çok kötüyüm kendimi suçlu hissediyorum ama düşündüm hiç hatam olmadı sizce neden gitti?🤦🏻♀️(Beni Buraya Düşürdün Ya Allah Senin Hakkından Gelsin Köpek)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesin başka birini bulmuştur karaktersiz herif insanların duyguları ile oynayıp bırakıyolar nerden buluyosunuz böyle tipleri
Eskiden tanıdığım biriydi ama sonradan kendisi yazdı duygularını dile getirdi 1 ay konuştu bayram günü ayrıldı hiç beni görmedi bile fotoğraflar dışında anlamadım hiç
Senin önce engelleyip sonra engeli kaldırmışya sana bakıyor demektir sende onu engelle şimdi belki yüzı kızarır yalvarsada geri barışma artık
Sırf onun yüzünü görmemek için sosyal medya hesaplarimi dondurdum whatsapi kaldırdım hiç bir şekilde bana ulaşamaz ama hep merak ediyorum acaba yazdı mi diye ama gurur yapıyorum wp vs hiç birini yüklemiyorum bakmıyorum
Wp boşuna silmişsin engellemen yeterdi şimdi kendisi yoksa wp sosyal i de yok manasına getirir kendini bişey sanar onu engelle hayatına devam et başka hesaplardan baksınki senin hayatına kaldığın yerden devam ettiğini görsün.
Olmam gereken bir ameliyatim var olursam ameliyattan sonra hayatima kaldığım yerden devam edicem gorucek ama biraz geç
Çok çok geçmiş olsun amaliyatın inşallah başarılı geçer nice bol sağlıklı günlerin olur hiç dert etme 😊
Amin inşallah çok teşekkür ederim %70 lik ölüm riski var dualarınızı eksik etmeyin çok sağolun
Yok artık ciddimisin tabiki dua ederimde üzme beni ya😥 çok üzülürüm özel diilse söylermisin hastalığın neydi acaba
Kalbimde tümör var onun için ameliyat olmam şart ama risk hat safada
Üzdün ya😥 Çok çok çok geçmiş olsun senin için dua edicem inşallah çok iyi geçer amaliyatın rabbim seninle olsun herşeyi gönlüne göre versin eklede amaliyattan sonra haber et içim rahat etsin bu arada eklemek istemiyosan zorlama sadece merak ettiğim için.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ameliyattan sonra kalırsam yazarım ama yok yazamazssam bilki yokum çok sağol hakkını da helal et zaman ayırdın sonuçta 🙏😊
Ne demek helal olsun öyle deme ya yokum ne ben inanıyorum sağlıklı bi şekilde çıkacaksın sende inan kendine sana çok dua edicem🤗🤗
Allah razı olsun çok sağolun herşey gönlünüzce olsun 🙏😊
Seninde herşey gönlüne göre olsun 🙏🙏
Evet bir aciklama yapması gerkirdi
Ama sen sıkma guzel canini üzülme olurmu
Beni zan altında bırakıp çekip gitti sevmedim deseydi bile bu kadar zoruma gitmezdi kafamda soru işaretleri bırakıp gitti hatam yokken kendimde hata arıyorum
Bende terk edildim ve bir anda çıkıp gitti
Ve sabah 7 de mesaj atti ayrildik diye bende hatam yoktu hata aradim hep
Önerim önüne bak Bence
Haklısın akışına bırakmak gerekiyor boşa kafa yormamak lazım
Kesinlikle sen onune bak bence
Şöyle düşün karışımıza cikan tum insanlar
Dogru kişilerdir
Ya bize dost olurlar ya da ders
Bana büyük ders oldu bundan eminim kimseye güvenmemem gerektiğini gösterdi
Anladim sen canını sıkma olurmu
Iyi hisset
Baskasini bulmustur tipik karakterdiz insan davranisi
Ama daha yeniydik 🤦🏻♀️
Vallaha karaktersizligin yenisi eskisi olmuyor maalesef hersey cok guzel gidiyordu dimi bi anda olmuyor dedi
Bir süre konuşmayalım dedi sebebini sordum mesajlarımı görüp engelledi iki gün sonra engelini kaldırdı ama yazmadı bende üstelemedim kendi haline bıraktım
Kararsiz ne istedigini bilmeyen ya da baska amaci vardi sende onu goremedi vs. vs. liste o kadar uzarki
Haklısın galiba o sebepten bıraktı köpek gibi pişman olmasını istiyorum umarım olur ama benden geri dönüş olmaz
Oyle insanlarin pismanligini gorsen ne gormesen ne bosver gitsin karakterini gormus oldun erkenden
Haklısın Allah'a havale ettim kimsenin ahı yerde kalmaz
Aynen oyle..
Cinsel ilşkş oldu mu tadına bırakıp gitmiştir ya da başkasına bulmuştur baska ne olcks ki evlenecek mi sandın
Öyle bişeyin olması imkansız 1 ay sadece telefon üzerinden konuştuk bayram günü ise çekip gitti
Olmasın da zaten bak şimdiden çekip gitmiş olsaydı olan sana olacaktı
Kimseye güvenme bu devirde imzaya atana kadar kimseyle girme de 👍
İyi günler
Yani size şöyle söyleyeyim evet severim sevgilim olur ama amacının o yönde olduğunu görürsem sevgimden ölsem bile o hatayi yapmam herşeyden önce ailemi düşünürüm onların yüzüne bakacak yüzümün olması lazım o yüzden asla o ayaklara girmem görüşünüz için teşekkür ederim iyi akşamlar
Sen birşey yapmışsın kesin
Ben vicdanen çok rahatım emin ol bir hatam olsaydı şu soruyu sormazdım😊
Şaka ya
Sıkılmıştır bence
Ben hiç sıkmam ki yani şöyle söyleyeyim o yazmadığı sürece üst üste yazıp sıkan biri değil dim
Senin sıkman önemli değil kendi kendine bi sebep bulup sıkılmıştır ondandır
Bana buluşalım dedi bende daha 1 ay oldu konuşalı dedim oda istemiyorsun felan diye kavga etti benimle tabi sonra düzeldi aramız bayramdan sonra görüşelim dedi tamam dedim ama Bayram günü bi süre konuşmayalim dedi ve gitti
Dediğim gibi beklentileri vardir sen de o beklentileri karsilamamissindir ondan birakmistir
Kızlara neden bu gözle bakılıyor anlamış değilim ama sırf o beklentileri için gittiyse iyi ki gitmiş onun zevki için kendini harcatamam
Haklısın ama her insan bir olmuyor işte yapacak birşey yok