Artık bunu aşalım mı?

Arkadaşlar bundan birkaç ay önce bir tweet vardı çocuk kızın kilosundan dolayı ayrılmak istemişti bir kısım kız daha iyilerine layıkmış dedi erkeğe saydı sövdü bir kısım da ayrılan kişiye hak verdi

Benim eskiden çoooook aşık olduğum biri vardı ilişki içinde farketmeden çok fazla kilo aldım ve bana alttan alta laf sokuyodu ama ben üzülüp konuyu kapatıyodum sonra başka bir şeyleri bahane ederek benden ayrıldı ama ben çok çok büyük ihtimalle kilo probleminden rahatsız olduğu için ayrıldığını düşünüyorum o zamanlar ben bunu yaşamış olarak vallahi de billahi de bu ayrılan kişilere hak veriyorum

"Bazı insanlar için dış görünüş önemli olabilir. Ben zaten biriyle birlikte olduysam onu ilk başta beğenmişimdir Bakmışımdır bu insan kendine özeniyor ve bu hoş bir şey derim. Ama o sonradan kendini salıyorsa ve bu sağlıktan veya doğum gibi geçici bir olaydan kaynaklı değilse tamamen kişinin tembelliğiden ve kendine özenmemesinden kaynaklıysa evli olsam bile boşanırım. Kınamayın bizi yeter. Ben bunu kendime yapılmış saygısızlık olarak görüyorum. Siz size küfür eden biriyle olmak ister miydiniz, bizim için de bu öyle bir şey."

Not: Olay kilo üzerinden döndüğü için onu örnek verdim, kendine bakmamanın her çeşidinden bahsediyorum.

Artık bunu aşalım mı?