Sevgilim sevgililer günü için Pandora alacağını söyledi bende ona kızdım, kavga ettik nerede yanlış yaptım?

Ben Pandora kızı değilim daha doğrusu pahalı hediye sevmem. Ona dedim ki sevgililer günü diye hediye almak yerine normal bir günde gördüğün bir çikolata bile beni sana hatırlatsa ve onu bana alıp "seni görünce aklıma sen geldin alayım dedim" desen daha mutlu olurum. O da ben bu pandorayı almak için para biriktirdim kendimi zora soktum diye kızdı. Ben de benim bu tarz hediyeleri sevmediğimi bilmen gerekiyor dedim evli olsak al ama sevgiliyiz yarın öbür gün ayrılsak sen üzülürsün madem biriktirdin annene al o zaman, ben de sana hediye almayacağım onun yerine birlikte vakit geçirmeye para harcayacağım dedim. Çok düşüncesizsin, kendini düşünüyorsun hediyeyi ben alırım beğenip beğenmemek sana kalır, uğraştığıma değmezmiş seni düşünende kabahat dedi ve çevrimdışı oldu. Ne mesajlarıma, ne aramalarıma dönüyor. Yok oldu resmen. Hata bende mi?
Sevgilim sevgililer günü için Pandora alacağını söyledi bende ona kızdım, kavga ettik nerede yanlış yaptım?