14 Şubat Sevgililer Günü senin için önemli mi? Gerekli görüyor musunuz yoksa sizin için gereksiz mi?

14 Şubat Sevgililer Günü senin için önemli mi? Gerekli görüyor musunuz yoksa sizin için gereksiz mi?

Yine yalnız olduğum için sıradan bir gün olacak. Şaka maka geçen sene 27 Ocakta ayrılmıştım az farkla kaçmıştı şimdi 2. sevgililer günü de kaçacak. Daha önceki senelerde de 5 Şubat günü ayrılıp az farkla kaçırmıştım, ondan önce uzun mesafe diye kaçırmıştım, ben bu günü kaçırmak için varım sanırsam.
Kapitalizmin tuzağı... İnsanlara alışveriş yaptırmak için bir yerlerinden uydurdukları gün. Maalesef hepimiz kapitalizmin esiri olduk. Sürekli alışveriş, dışarıdan her gün yenilen fastfood yemekler, Starbucks ve türevlerinden içilen kahveler... Bu liste uzayıp gider. Hepimiz önceden hazırlanan senaryonun figüranlarıyız. Umarım bir gün aklımız başımıza gelir de kurtuluruz bu kapitalizm esaretinden.
bence gereksiz
aslında sevgililere yapılan bir hakaret
çünkü sadece 14 şubatta birbirinizi seviyorsunuz demek isteniyor
bence her gün sevenler için 14 Şubat gibi olmalıdır
Cevap
34Cevap
Bir sevgilim olmadığı için bir anlam ifade etmiyor 😂 olsa kesin ederdi
HAyır önemli değil. nefret ettiğim bir gün sadece
Sevgilim olmadığı için pek önemli değil benim için ya.~☆
Benim sevgilime her gün sevgililer günüdür. Bu yüzden benim için hiç bir önemi yok.
Sevgilim olmadığı için değil. Tek takılmaya alıştım pek aradığım da söylenemez 🙄🙄
Sevgiyle geçirdiğim herhangi bir günden farkı yok benim için
Sevdiğin yanındaysa her günün sevgililer günüdür.
O günü özel kılan ne olabilir ki daha fazla.
Yok öyle bir gün pazarlama taktiği ayı, gül vb alışverişler olsun diye
Gerekli de diyemem gereksiz de. Abartıya gerek yok sadece. Nerede olduğu önemsiz, bir yemek ufak bi hediye yeter de artar bile. Show gereksiz
Sevgilim olsa da önemsiz. Başka günler hediye almayıp sadece bugünde hediye almaktansa hiç almayın daha iyi.
önemli değil. çünkü ben sevgilimi bir gün için hatıramıyorum bir gün için değer vermiyorum
her gün sevgiler günüdür
Hayır degil birini seviyorsam bana hergün sevgililer günü bir güne takılmak zaten akıl karı degil
Sevgilim yok ama olsa dâhi benim için önemli değil. Çünkü beraber zaman geçirdiğimiz her an zaten değerli. Bunun için ekstra bir güne gerek yok
Biz sevgilimle zaten hep hediyeleşiriz ama bugüne de bi anlam katmak güzel olur normalden daha anlamlı birsz daha büyük hediye olması güzel olur
Sevgilim de olsa, olmasa da böyle günlerin önemi yok.
Güzel bir yemek ve ufak bir hediye çok tatlı olabilir bence.
Annemin ve çocukluk arkadaşımın doğum günü 14 Şubat
Sevgılısı olmayan ıcın sıradan bır gun. Nıye onemseyımkı
Sevgilim olsaydı önemli olurdu olmadığı için boktan bir gün
Fifi benim için, esnaf benim aşkımdan para kazanacak, yok öyle yağma
Evet hediyeleri mi hazirliyorum sevincten havalara ucmasi lazim.
Bir gün öncesinde dogum günüm _) oldugu icin kendime alacagim.
Bence iyi bir gün en azından özel bir aktivite yapabileceğin bir gün
Vallaha gerekli değil çünkü hediye almak istediğim zaman alıyorum oda aynı şekilde ki bu sadece sevgililer günü için geçerli değil doğum günü de dahil
çok önemli. Elime yeni kremler alıcam
Hahahahaha
Bence sıradan bir gün sevgilim yok çünkü olsada değişmezdi heralde
Önemsiz insan sevgisini bir güne sığdırmak da çok saçma Anneler günü Babalar günü vs vs
Hiçbir önemi yok deliye hergün bayram hesabı seversem hergün sevgililer günüdür bana
Hayır önemli değil
Sevgilisi olmayan için pek değil
Evet doğum günüm çünkü 😅 başka bir önemi yokk🥴
Yooo sıradan bir gün 😂
Sevgilim olsa da önemsiz bir gün olurdu
manitası olanlar ıcın onemli o.
hayır bir özelliği yok
Hiçbir önemi yok...
Gereksiz, sıradan bir gün
Önemli tabi hediyeleşmek güzel bir şey
gereksiz geliyor bana
Hayır de gil