Güncellemeler
+1 yıl
Atmayacagim
güzelce tüm duygularımı yazsam, yeni aşık bir kız çocuğu gibi...
sonra da "böyle yazsam olur mu sence? kulaga hoş geliyor mu?" diye sorsam yan çizsem... sizce yapabilirmiyim böyle manyaklik? beni hala seviyormudur? kalbi girilir mi? ben onu hala seviyorum, bunu biliyor kendisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğer başka bir kadın ile evli ve ilişki içinde değilse kesinlikle yaz. Atraksiyon olsun 🤣😂😅🤣🤣🤣
Iliskisi var mı bilmiyorum, mutlaka takildigi birileri vardir.
O zaman mutluluklar dileyip yoluna devam etmeni tavsiye ederim exden next olmaz. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı 👍👍
Yazmiyorum zaten ben ona, geri dönsün de sitmeiyorum. Ama cok seviyorum hala.
Takıldığı birileri varsa kesinlikle çok yanlış yapıyorsun o zaman 👍
Sevmemem gerekiyor bunu biliyorum. Ama duygular da söküp atilmiyor ki. Evliyken bile birileriyle yaklmastim zten ne olduysa bu seylerdne oldu.
Evliyken başka bir erkekle mi yakınlaştın?
Hayir
Ben onu yakalamaistim
Sevmemem gerekiyor bunu biliyorum. Ama duygular da söküp atilmiyor ki. Evliyken bile birileriyle yaklmastim zten ne olduysa bu seylerdne oldu.
Yani evliyken bile başka kadınlarla mı birlikte oluyordu? Son cümlelerdeki harfler tüm içeriği değiştiriyor.
Birlikte oldumu bilmiyorum ama mekanlarda birlikte takiliyorlardi 2 kez bask kadinla gördüm.
Hmm anladım sen onu görüp kıskandın 👍 sonra sevgili oldunuz. Peki seninle sevgili olduğunda evli miydi?
Sen ilk eşi misin?
Popondan anlamissin
Ana dilin Türkçe mi?
benimle evliydi. sonra boşandık. sevgililik dönemimizde 20 yasindaydik. boşanmadan kısa süre önce o bir cafe de arkadaşlarıyla oturuyordu, yanlarında bayanlar vardi, o bayanlar arasında ben yoktum.
Sondan başlayıp başa doğru anlatıp sonra ortadaki bir olayı anlatıp sonrada lafı totomdan anladığımı söylemende bir garip oldu. Baştan sona sıralı anlatsan anlaşılmaz mı?
ay sacmalama cok cocukca ve gereksiz bir sey onu umursamiyomus gibi yapmis olursun ama umursadigin cok belli olur ve cocuk kahlaha atar mesaja
neden ayrıldınız peki?
Cok sebebi var. Su an onun yüzünden piskologa gidiyorum. Kadin sasiriyor bu kadar uzun süre nasil dayandim diye kimseye birsey anlatmadan
kimseye anlatmadan sürekli içine attıysan sorunlar daha da içinden çıkılmaz bir hal almıştır
Öyle oldu. Ama zaminda annemle babamla konusmaya calistim, konuyu acmaya calsitigim anda hep kapattilar, degistirdiler. Esime cok söyledim ama o hic dinlemedi dinlediyse bile umursamadi.
bu gibi durumlarda hiç tanımadığın ve seni yargılamadan tavsiye verebilecek birine anlatmak daha faydalı olabiliyor. Daha rahat oluyor insan anlatırken. Sanırım eski eşinize tekrar dönmek istiyorsunuz. Peki ayrılmanıza sebep olan sorunları düzeldiğini düşünüyor musunuz?
Yok dönmemem gerekiyor cünkü hic birsey düzelmedi düzelmez de
öyleyse neden mesaj atmayı düşünüyorsunuz? Bunu kendinize yapmayın bence.
Adam sevse boşamazdı
Ergen misin niyetin ne ise direk söyle
atma yani bitmiş