O günü bu günü şu günü diye insanların kendilerini kalıplara sokmalarına ayar oluyorum. Her gün bizler için zaten. Dileyen dilediğini yapsın bana ne modundayim. Soruya gelecek olursak, dert yok tasa yok ama başını koyacak bir omuz da yok
😀😀 evet. Soruyu okuyunca tebessüm etmemek elde değil. Kendime diycemki " özürdilerim bebeğim bu sevgililer gününde bana bi hediye alamadım beni affet" bende diycemki " benim yanımda olman bana en güzel hediyen"
Sıcak bir öpücüğün bir sarılmanın hasreti ne olacak peki? Her sevgililer günüm yanlız geçti , şansım yaver gitmedi. Pahalılık umrumda değil , çünkü aşkın kendisi pahalı ömre mal oluyor daha ne olsun
Tabi ya, ne şans ama. Kar ediyoruz yani... Şans, şansa inananın dır ki. Şansını kendi yaratanlara göre bir olgu asla değil. Senin gibi insanlar pek kalmadı be arkadaşım... Ne mutlu. İşte mutlu olmak hep elimizde, hatırlatıyorsun... Sağlıcakla...
17. Yaş günümde heyvan gibi bi parti verdim manitasına hediye alıp ayrılanlar sayesinde doğum günümde parfüm koleksiyonum olmuştu sjjs mükemmel günde doğmuşum bakalım bu yıl hangi ayrılanlar bana hediye alacak 🤦🏼♀️😂
Sevgililer günü bence tamamen satış ve pazarlama amaçlı dozajlanmis bir gün. İlişkisini renkli ve özel kılmak isteyen kişi, bunu bir güne endekslerse saçma olur.
Ben tek giriyorum kendimi şansli hissediyormuyum kısmen, insan bazen konuşup, gezecek, derdini anlaticak, çılginliklar yapicak //yamaç paraşütü, rafting , daha bir çok şey yapmak istiyor onu anliycak, dinliycek, yaninda olucak birisiyle hayati paylaşmak Bekarlik sultanlik diyorum fakat monoton hayat hiç eğlenceli diil insan sıkıliyor bir şeyler yapmak istiyor
Bu dediğinize inanmıyorum doğrusu. Hiçbir kadının güzel bir çiçek ve öpücük eşliğindeki hoş bir hediyeye itiraz edeceğini sanmam. Ama derseniz ki neden bunları tek bir güne indirgeyelim, ona katılırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaşadıklarından sonra bir darbe daha alamam evet artık fark ettim ki çok şansliymisim
Bir aşkı bir güne sığdırmak yanlış geliyor ve dediğin gibi güzel bir söz tatlı bir öpücük bile yeterli. Çoğu insan karşısındaki kırılır diye hediye almak zorunda hissediyor. Hediye gönülden olmalı. Birde bu günü yalnız geçirdiği için üzülenler var. Doğru kişi olmadıkça hiç gerek yok bence.