Kesinlikle bu devirde sevgili yapmak zor ama imkânsız değil. Evet, her şey ateş pahası; dışarı çıkmak, bir kahve içmek bile ciddi masraf oldu. Ama sevgi para değil ki, his meselesi. Benim için önemli olan birlikte geçirilen zamanın kalitesi. Evde film izlemek, birlikte yemek yapmak da keyifli olabilir. Yeter ki iki taraf da emek versin. Gerçekten seven insan, lüks değil, samimiyet arar bence.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSevgili olmak için ne kadar paran var diye bakmak biraz saçma olur durumunuz neyse karşılıklı olarak o şekilde görüşürsünüz. daha mütevazi, daha uygun yerlerde buluşabilir, durumunuz daha sıkıntılıysa evde hazırladığınız şeylerle bile dışarıda buluşabilirsiniz. Bu ayıp değil. önemli olan o dar zamanda bile bunları idare ederken sıkıntıları paylaştığınız gibi, ilişkiyi, sevgiyi paylaşmaktır :)
02 Yorumla
Soran1 yılben sevgilimle pek bulusamıyorum işte parSı ypkmış ben oderkm dıyorum kabuş etmıyor
- 1 yıl
Gururlu adam, iyi bir şey bu. Olabildiği kadar seviyorsan görüşmeye çalışacaksın o zaman yapacak bir şey yok Maddiyat ilişkilerde önemli maalesef. Hatta hayatın boyunca lazım olacak en önemli şey. Para.. maalesef.
yapılır neden yapılmasın önemli olan gönlü pahalı olmasın 🤷♀️seninle çay simitte yapabilsin antrikot yerken poz da verebilsin ya da otobüsle gidip sahilde sandalye atıp kahvede pişirebilsin, adını zor söylediğin elit mekanda tavuk fajita da yiyebilsin... uyum gerek kalp gerek
22 Yorumla
Soran1 yılparası olmayan erkek bulusmaya gelmıyor ama
1 yılYapılır. Ucuz yollu takılmanın da bin tane yolu var.
14 Yorumla
Soran1 yılne ucuz
- 1 yıl
Sahile gider oturursun, evde film izlersin, bir şeyler araştırırsın. Okursun. Yarım ekmekle karın doyuyor. Hani yaşamak ucuz aslında ama evlilik olmaz. Yalnız şöyle bir sorun var, cinsellik. Onun olmaması lazım. O olduğu zaman sevgililiğe başka anlamlar yükleniyor. Gereksiz bir sahiplenme sanki üç çocuk var ev kira gibi bir stres. Gerginlik. Şüphe... Hayatın dışına çıkılıyor. O zaman evlenelim. Ulan neslini devam ettiricen de ne olacak fakirsin. Birlikte para kazanma yolları bulunabilir mesela. Hayatı paylaşmak, ille de hoşaf gibi hissetmek için beklentili olmak değil. Savaşmaktır :)
Soran1 yılpara yoksa pek bişi olmaz boş yaptın
- 1 yıl
Aşk varsa olur. Zevk arıyosan, kolayca olsun falan o olmaz doğru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. yapılır da sevgili yok piyasada :D
04 Yorumla
Soran1 yılondan kolay nw var
Soran1 yılkız dolu
Yani ilişki eşittir paraysa yapılmaz tabi bence eşit değil ama parasız ilişki de her babayiğidin harcı değil. Feda edecek paran yoksa sevgin, ilgin, güzel sözlerin ve düşüncelerin, zamanın olmalı çünkü ilişki çaba gerektiriyor. Rahat ve para içinde yaşamak istiyorsam bunu ilişkiden karşımdakinden beklemem kendim oluşturmayı tercih ederim
41 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
1 yılTabii yapilanilir. iki gönül bir oldu mu samanlık Seyran olur demiş atalarımız. İki gonulde bir oldu mu, her şey rahat olur, illa pahalı mekanlar veya para harcamaniza gerek var mı? Yani biriniz kek, diğeri de çay getirse bile bir parkta oturup güzel zaman gecirebilirsiniz
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 335 cevap paylaştı. Bu tür bir düşünce, içinde bulunduğun ekonomik şartlar ve maddi kaygıların etkisiyle şekillenmiş olabilir. Ancak, bir ilişkiyi sürdürmek sadece maddi duruma dayanmaz. Sevgililik, duygusal bağ, güven, anlayış ve karşılıklı destekle de büyür. Tabii ki, maddi zorluklar ilişkiyi etkileyebilir, ancak gerçekten birbirini seven iki kişi, birlikte bu zorlukların üstesinden gelmeyi başarabilir. Önemli olan, maddiyatın değil, duygusal bağın ve iletişimin ön planda olmasıdır.
00 YorumlaParam var ama biri yok rabbim denk getırecek rabbim iyi insanla karşılaştırsın kıymet bilene denk getırsın
30 YorumlaBen sevgili bulsam, elini cebine sokturmam valla :) Yeriz içeriz, sinemaya tatile gideriz. Ee tabi onun da giyimine makyajına harcaması gerekir, para illaki gerekir ama bazı erkekler yemeği bile ortak ödeyelim kafasında, o yüzden anlıyorum sizi.
12 Yorumla
Soran1 yılınandık knk bızde sana
Yarım ekmek döner 320 TL Kozyatağı semt pazarında sokakta satılıyor üstelik..
İlginç olan bu fiyata insanlar metrelerce kuyrukta..
Sevgili olmak oldukça maliyetli bu devirde..
Çelişkiler ülkesindeyiz maalesef..10 Yorumla
1 yılYapılır ama her iki tarafta anlayışlı olmalı halden anlamalı birbirini zorlayacak sıkıntıya sokacak şeyler yapmamalı
10 Yorumla
1 yılBal gibi de olur neden olmasın? Gerçek sevenler saraylar hanlar beklemiyor 5 liralık çiçek bile alsan onun için dünyalara değiyor gerçek seven olursa tabii ki
016 Yorumla- 1 yıl
Çoğunlukla Almanya'da kaldığın için çiçek fiyatlarından haberdar değilsin. 5 liraya çiçeğin yaprağını alamıyoruz artık. Bir dal gül 100 lira haberin olsun.
Ama yorumunu doğru buluyorum bunu da söyleyeyim. - 1 yıl
Merak etme canım bal gibi haberim var Türkiye'deki kız arkadaşıma sürekli 2 haftada bir çiçek göndertiyorum çiçek sepetinden ben sadece lafın gelişi söyledim çiçek de bahaneydi anlayana tabii yoksa biz de biliyoruz 5 TL'lik çiçek olmadığını
- 1 yıl
Saraylar hanla olmadan da insan sevgili olur gerçekten kalpten sevince böylelikle 5 TL çiçek denilir yani söz misali ama ne yapacaksın bazı insanların aklı o kadar yetmiyor düşünemiyor misal olarak yazdıklarımızı ee ne yaparsın normal karşılamak lazım öğrenmemişler bunun bir misal olduklarını çözemiyorlar
- 1 yıl
Orası öyle.
Soran1 yılsevgilim var bulusamıyoruz para ypk die gpzum parada olsa ayrılırdım o yuzden para degil deme
- 1 yıl
Elbette. Gözü parada olan çoktan tekmelerdi. Maddiyata önem vermeyen ise böyle davranır.
Soran1 yılama isteyen bulusur bende oderim
- 1 yıl
Bunu da her kadın teklif etmez yani. Değerini biliyordur umarım.
Soran1 yılbulusamıyoruz adam akıllı ama benı sevıyor işte
- 1 yıl
Sevdiğini gösteriyorsa önemli olan odur. Kendi yazdığı bir şiir bir mektup bile çok kıymetli sevgiyi göstermek açısından.
Soran1 yılbulusamadan nasıl ılıskı yurucek
- 1 yıl
Peki bu çocuk seni ayda bir iki kere kahve içmeye götüremeyecek kadar mı yoksul?
Soran1 yıldaha fazla gorusmek ıstıyorum aynı sehırdeyız ıkı hatta once buluştuk
- 1 yıl
O zaman böyle devam edin. Duruma göre ayda bir ya da iki kez buluşun. Madem buluşmadan ilişki yürümüyor, buluşun daha sonra.
Soran1 yılpara yok dıye bulusma olmuyor işte buluşun dıyosun sjsj
- 1 yıl
Sorun olmazsa özelden mesaj yazar mısın, yorumun altında epey yorum oldu
Yapılır ama dışarda kaliteli zaman geçirmek biraz ekonomik anlamda yorar insanı
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılSen kadınsın neden bunu dert ediyorsun ki erkekler dert etsin senin cebinden para çıkmayacak ya 🙄🙄
12 Yorumla
Soran1 yılbende oduyorum
- 1 yıl
Ödeme işin kimyasını bozmayın
1 yılÜzgünüm ama yapilmax, belli bir işe girince yap ayrıca kız arkadaşının da çalışmasına özen goster
10 YorumlaGerçekten seviyorsanız yapılır ama seviyorsanız eğer
10 Yorumla
1 yılYapılır ben sevgilimle ayda bir kez görüşüyom mesela gün içinde 5 dkdan uzun konuşmuyoz paramız cebimizde kalıyor 😂
06 Yorumla
Soran1 yılaynı sehır mi bi kez ne ya
- 1 yıl
Aynı şehir yakın semtler ama para yokki cepte. Hep ben ödüyordum artık ayda bir kez görüşmeyi sınırlandırdık. şu an cebimde para kalıyor mutluyum da zaten 3 senelik ilişki. Uzun ilişki olduğu için güven problemi yok kısıtlı görüşsek de bişey olmaz
Soran1 yılayda bir cpk az ya o ne oyle cpk sacma bence calısmıyor musunuz ikinizde
Soran1 yılhem sen nıye öduyosjn ki aşko
- 1 yıl
Durumu çok kötü. İkimizde çalışıyoruz ama onun borçları vardı yeni yeni düzelttik durumları. Yeri geldi yol parası bile bulamıyordu yanıma gelmeye. Ben sevdiğim için ödedim yine öderim ama biraz durumları toparlayıp öyle görüşürüm
Soran1 yılaşkım çokta ödeme derim sana ben erkek olan o
1 yılMerhaba,
Ne alakası var Allah aşkına! Yapılır yapılır! 😅
Yiyip içip yatmaya gelmedik, çalışın! 😅04 Yorumla
Soran1 yılcalısıyoruz zTen sebgilim benle bulusmuyor
- 1 yıl
O da onun öküzlüğü 😅18 saat çalıştığım dönemler oldu yine de giderdim aşkımın yanına 😅
Soran1 yılişte
- 1 yıl
İşin gücün canı cehenneme 😅
1 yılYapılır. Sevgili olduğun kişiyle lüks yerlere gitmek zorunda değilsin. Doğru kişiyi bulduğunda arka mahallelerde yürümekten bile keyif alırsın.
03 Yorumla
Soran1 yıloyle bı dunya yok sevgılım benle bulusmuor para yok dıye
- 1 yıl
Sende söyle kendisine para önemli değil diye, görüşmek isteyen görüşür. Ha tabi karşı taraf gururuna yediremeyebilir de konuş sen onunla.
Soran1 yılevet o gurur işte pndan bulusmayıyoruz cok
Param yokken çevrem kız doluydu şimdi param var kimse yok.. o yüzden bu işler kaderdir
17 Yorumla
Soran1 yılgaripmiş knk senınde
- 1 yıl
@Yaseminze 2 senedir yok henüz
- 1 yıl
@Yaseminze baya oldu evet 😊
Sizin için para tek önemli olduğu için size öyle tabi
12 Yorumla
Soran1 yılaynen bu sorudan bunu vıkarmıs slk şey
1 yılO zaman derdin sevgili değil sponsordur derim.. Sevgi kelimesinin geçtiği bir yerde pahalı veya ucuz geciyorsa geçmiş olsun
00 YorumlaBunun maddiyatla alakası olduğunu düşünüyorsan yapma tabi
02 Yorumla
Soran1 yılsevgilimin parası yok diye adam akıllı bulusamıyoruz biz
Para & Ekonomi konusunda 374 cevap paylaştı. Param fazlasıyla var ama sevgili işleri bana göre değil.
01 Yorumla
Soran1 yılneden
Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı. Param var ama yine de yapılmaz diyor içimden bir ses
02 Yorumla
Soran1 yılsebep
Yani ekonomik anlamda kötüyüz ama eğer tutumlu biri iseniz bu sorun olmayacaktır
00 YorumlaKadınlar için kolay aslında, centilmen bir erkek çıkarsa kadının elini cebine sokturmaz :)
03 Yorumla
Soran1 yıloyle erkek yok
Soran1 yıletrafta da goruyorum yok
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo yapılır masraflı oluyor sevgili işleri ama olsun. Aşk her şeye değer.
10 Yorumla
1 yılEvde sevişmek varken kafe sinema dersen yürümez bu ekonomide tabiki
00 Yorumla
1 yılSeven adam gece gündüz çalışır hediyesinide alır gezdirirde pahalılık sadece bahane
00 Yorumla
1 yılHersey cok pahali ama içten ve guzel seven insanla hersekilde olur
00 Yorumla
1 yılOyun oynamak için sevgililik hak yemek bence
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılMesleki statün iyiyse ailedende durumun iyi iyiyse yaparsın
00 Yorumla
1 yılYapılır da adamın gücü yeticekmi seni gezdirmeye
00 YorumlaAlakası yok, sevgililik illa bir yere otur, para harca değil
00 YorumlaParaya bu kadar kıymet vermeyin param var ama artık ona hediye alamıyorum ona destek çıkamıyorum 😔
00 Yorumla
1 yılAman boşverin. Her gün ayrı matematik yapmak yerine sevgili yapmayın daha iyi
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 407 cevap paylaştı. Erkekler için yapılmaz bütün masrafı erkek ödediği için
00 YorumlaNeden yapılmasın? Sevdiklerimizle paylaşmayacaksak, parayı neden kazanıyoruz? Kaldı ki; her halükarda kendin için harcamış olacaksın. Sonuçta sevdiğin biriyle eğlenceli vakitler geçirmek istiyosan, bazı fedakarlıklar yapman gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe istedigine baglı bi durum
Sen eger sürekli hediyeler yemekler lüks mekanlarda eglenceler istiyorsan sevgili yapma cocukta paralı asker bulsun kendine😂00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİki kahveyi bir yemeği kim ödeyecek diye düşünen adamlar yapmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapılır tabii önemli olan sevmek sevilmek. Gönüller ucuz olmasın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgili yapılır ama evlenilmez ya, o masrafın altında geberir insan ak😬
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapılır yapılır. Karşılıklı 2 kadeh te rakı içemeyeceksek yaşamayalım
00 YorumlaAsıl bu pahalılıkta yapılır. Zengin parasıyla fakir karısıyla oynar derler. Fakirin tek eğlencesi kadın zaten baska aktiviteye güç yok
00 Yorumla
1 yılhiç kimse bizi sevmekten ve sevilmekten alıkoyamaz, ne hayat pahalılığı, ne de...
00 Yorumla
1 yılBence 6 ay sevgililik makul sonrası söz nişan yapım evlenin gezdikçe para birikmiyor borçla evlenirsinz en azından borclr ödenir
00 Yorumla
1 yılpahalılık olmasa sevgili yapsbilicez sanki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaddiyat düşünmesen yapılır
44 Yorumla
Soran1 yılparasız bişi mi oluyor
- 1 yıl
Sevdiğimiz insana para pul hesabı yapmayız da artık gerçekten hesap yapılmadan adım atılmıyor
Soran1 yılsevgilim bulusmuyor benle paraypk dıye
- 1 yıl
Aferin ona
1 yılZenginler düşünsün biz vaz gectik
02 Yorumla
Soran1 yılnıye
- 1 yıl
Fakiriz sevgili yapamıyoruz ondan
Yapılır ama artık bu işler değişti
02 Yorumla
Soran1 yılnasıl
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılParayla mı oluyor bu işler
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılOna erkek düşünsün Ben mi düşüneceğim
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYapılır neden olmasın
00 Yorumla
1 yılBu pahalılıkta çok para kazanmak için çabalanılır.
00 YorumlaPahalılık mı !!! o da ne?
00 YorumlaUmrumda değil ben yaparim
00 Yorumla
1 yılyapılır pahalılıkla sevgili yapmanın alakası yok
00 Yorumla
1 yılYapılır ama uygun yapilir
00 Yorumla
1 yılPahalılıkla ne alakası var
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılBu pahalılıkta yapmazsak ne zaman yapacağız
00 Yorumla
1 yılSorun yok her türlü iyi olur
00 Yorumla
1 yılBugün hesabı biz ödüyoruz ne diyorsun sen
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem