Genelleme yapmak istemem ama bazı erkekler romantik olmadığı için normal günlerde hediye almıyorlar ve güzel sözler söylemiyorlar. Normal günlerde karşısındaki insan bana hiç hediye almıyorsun veya güzel söz söylemiyorsun derse, erkeklerde durup dururken neden bunu söyleyeyim ve yapayım diye düşünürler. Sevgililer Günü'nde de karşısındaki insan bana hiç hediye almıyorsun vi güzel sözler söylemiyorsun Sevgililer Günü'nde dese de, erkekler de Sevgililer Günü'nün ona saçma geldiğini söyleyeceklerdir. Yani nereden bakarsan bak erkekler bazen düşüncesiz olabiliyorlar. Düşünülmek, değer verilmek, hatırlanmak her kadının hakkıdır.
Bu konu biraz fazla kişisel. Sonuçta herkesin bir ilişkideki bakış açısı ve beklentisi farklı olabiliyor ama küçük tatlı bir söze kanaat etmekte büyük bir olgunluk ve erdemdir. ✨
Sevgililer günü para tuzağı insanoğlu bu günü illaki hediye alınacak diye geçirdiği icin esnaf durur mu hemen zam üzerne zam neden çünkü sevgililer günü herkes hediye alacak bizde cebimizi senlendirelim. Alınan tek gül 20 tl buket yapsan 10 tan 200 tl Normal günde 10 tl olan gül 14 şubatta artıyor tabi almasan alinmasa laf söz olur millet yadırgar şunlara bak 14 subatta hediye bile almıyorlar pintiler şöyle böyle amannnnn sevgilim yok olanrla düşünsün
Ben hatırlanmaktan, değer vermekten, değer verdiğimi hissetmekten, ve birinin değer verdiğini hissetmekten, sevgililer gününden ve hediyelerden nefret ediyorum, Nefreeeet ediyoooruuuummmm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgililer günü bir reklam bir ticari gün dışında hiç bir anlam içermeyen sıradan gün. Gerçek sevgiler hediye ile ölçülmez sınıflanmaz. Bilinçli bireyler bu sıradan günü önemsemeyip her zaman ki gibi devam ederken, kimi çiftlerde abartılı şekilde dikkat çekiyor. Sınanmamış sevgiler bu uyduruk günde çuvallıyor.
Ben sevmem çiçeği saksıda olursa severim ya da tohum ben büyütecem iki dakikalık mutluluk için canlı çiçekleri öldürüyolar soldurup sonra çöpe atıyolar değiyor mu bencillik bence 😂
özel günleri pek sevmiyorum. zorla sevdiğini dile getirmek gibi geliyor üstelik bir hediyeyle. ben özel gün aramam. canım ne zaman isterse çiçek alırım, hediye alırım. öyle bir zamanı beklemek günü beklemek saçma geliyor bana
Hediyeden ziyade değerli hissettirmek, özenilmiş şekilde davranmak, kendi emeği ile bişeyler yapmak, romantik sürprizler yapmak.. İçinden gelerek tabi.
Ben böyle şeylere pek ılımlı bakmıyorum, Açıkçası ilgilenmiyorum pek. Öyle ya da böyle sonunda unutulacaksın Bir hiç olup gideceksin. Ne gerek varki buna, Benim kendimden başka hiçbir kimse hediyeye layık değildir. Hediyeyi sadece kendime alırım.
Sevdiğim herkesi her zaman anar, hatırlar ve durumunu takip ederim. Günlere takılı değilim. Bazen bir yaş pasta ile arkadaşıma gidip iyiki varsın derim.