Her doğum günü ve özel günlerde hediye beklentisi içerisine girmek çok saçma değil mi?
Bana sürekli hediye istemek görgüsüzlük gibi geliyor. Sizce?
Her doğum günü ve özel günlerde hediye beklentisi içerisine girmek çok saçma değil mi?
Bana sürekli hediye istemek görgüsüzlük gibi geliyor. Sizce?
Tabiki özel günlerde hediye alacak hatta sadece özel günlerde değil arada bir jestte yapacak görgüsüzlük değil bu insan sevdiğini mutlu etmek ister ve böyle jestler her insanı mutlu eder kendi değerinizi düşürmeyin en iyisine layik olduğunuzu düşünün hep
Ne olursa olsun karşı taraftan hediye istemek bana görgüsüzce geliyor. Almak istiyorsa ve imkanı varsa eğer zaten alır. Bunu söylemenin bir anlamı yok bana çok ezikçe geliyor
Cevap
14Cevap
Görgüsüzlük değildir ama hediye istenmez yani içinden gelip alınırsa anlamı olur
İstemek görgüsüzlük diyemem ama ben yapmayı tercih etmem.
kendi düşünüp söylemeden böyle incelikleri düşünen biriyle olmayı tercih ederim.
Hediye sadece özel günlerde alınmaz insanın içinden gelir alır pahalı hediye olmasınada gaeek yok sevgiline çikolata seğeti alırsın çok mutlu olur gerçekten seven kişiler düşünceye bakar 😊😊😊
Gerek*
İstemem ama normal bir gün de de hediye alırım özel gunde de benim için normal bir günde düşünmesi daha önemli ince dusunceleri severim
hediyenin manası derindir manevi olmalı ama zamanımızdaki her şey gösterişten ibaret.. kısaca görgüsüzlük ve cahilliktir
Özel günleri hatırlamakta çok kötüyüm 😂😂😂 o yüzden hiç bir zaman hediye beklemem her zaman süpriz olur 😃
Ben özel günleri kutlamayı sevmem. Hele hediye hiç beklemem. Beklemeyi geçtim, istemem. Gerek yok ki. Hatırlaması kâfi benim için.
İstemek evet içinden gelerek yapması hayır ama nedense her özel günde özel şeyler isteyen kızlar kıymetli oluyor
Benden sürekli hediye istense beklense sıkılır bunalırım açıkçası doğum günü evlilik yıldönümünde almak kafi bence.
özel günde heeiye iztenmez, o günün yaklaştığı belirtilir. karşındakı bütçesine göre bişeyler yapmaya çalışabilir... karşındakinide darlamamak lazım
Yalnız özel gün olması gerekmiyor. Ben hergün hediye isterim
Tabiki öyle zaten çok fazla maddi şeylerin olmasını doğru bulmuyorum
Ne görgüsüzlüğü ya özel günlerde de bir zahmet hediye alsın
Evet hatta komple bu günleri kutlamak görgüsüzlüğün alası
Herhalde görgüsüzlik öylesinin g.. tunee koyarımm ben
hediye istediği için mi alınır içinden geldiği için mi
Özel günlerde beklemek normal istemek ima etmek görgüsüzlük
Bırak sevgiliyi hediye istemek bile görgüsüzlüktür.
Tabikide. Ben hiç. beklenti içine girmedim almasa sesim çıkmazdı ama fazlasnı yaptılar. Beklenti içine girmeyin
Kesinlikle. Önemli olan herhangi bir günde herhangi bir şeyi görüp seni hatırlatıp alması
Hediye dediğin istenmez,
istenen de hediye değil olsa olsa sadaka sayılır.
saçmalık, isterse zaten alır
değil bence ama almasada sorun etmemeli
Onun düşünmesi lazım zaten
Beklenebilir ama istenemez..
E yani
Evet görgüsüzlük
Evet öyle
İstemeden almazlar mı kdkgkdkg
Degilll
Hediye deilde hatırlaması bana yeter.
Evet öyle
Beklemek normaldir, istemek görgüsüzlük olur.
Evet
Net görgüsüzlük
allah doyursun senj
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?