Selamm,
İlla hediye almak gibi bir zorunluluk hissetmeden, o günü sevgili ile geçirmek daha güzel olmaz mı?
Zaten özel olan ilişkidir. Birbirinize sahip olmanızdır. 😏

Selamm,
İlla hediye almak gibi bir zorunluluk hissetmeden, o günü sevgili ile geçirmek daha güzel olmaz mı?
Zaten özel olan ilişkidir. Birbirinize sahip olmanızdır. 😏

Sevgililer gününün bir özelliği olduğunu düşünmüyorum ben direk... Her sene hediye alma sebebim eşimin böyle şeylerde özenli olması. O benim için bir şeyler yaparken karşılık vermemem onun için kırıcı olur. Gönlünü yapmak tercihim oluyor. Benim için özelliği tam olarak bu 😅
Bunun bu kadar uyacağı başka bir yer olamazdı ajdjfjf
İnsanların birbirini sevmesi zaten en büyük hediye ama bu günün bir anlamı var özelliği var. Yani tüm dünya sevgililer gününü kutlarken aşk hissettiğin insana küçük bir hediye almak bence şart yani.
Doğum günü sahibi olan birisine ben seni seviyorum hediye almama gerek yok demek gibi bir şey bu. Nasıl ki doğum gününde hediye alınır ise aşkın, aşıkların, sevginin ve sevgililerin doğum günüdür 14 Şubat 'ta. Hediye bahane sevmek ve sevilmek değerli hissetmek ve hissettirmek şahane..💅🏻
Aslında şöyle stratejik olarak bakınca zaten bir ticaret oyunu ama insan yine de bekliyor sen de bir tane çiçek al yani ne olacak olay orada alınan o çiçek değil aslında düşünülmek
Veya insanların o güne yüklediği anlam mıdır?
Sorunu okuyup verdiğim cevabı oku kdkdkkd
Anlamadın sandımmm
Kdkdkdkdkd seeenn
Teşekkür ederim eig için
Cevap
5Cevap
Hayır hatta hediyeye bile gerek yok böyle bir gün için. Alışverişe özendirmeden başka bir şey değil 😅
Sevgililer günün ekstra bir önemi yok benim için. Önemli olan daima değer görmek saygı ve sevgi..
O gün özel bir şey yapılması ekstra hoş oluyor.
Asıl olan samimiyet. Hediye işin bahanesi.
hayır sevgidir tabi ki de
Onun varlığı bir hediyedir benm icn
Sorunun cevabı sorunun detayında. Hediye mediye boş şeyler kapitalist sistemin köleleri olmuş aşıkları pencereden seyredicem
Kapitalizm candır.
Benim için değil 😃
😂
Hatırlanmak önemli benim için. Bu yaşıma kadar sevgililer gününde hiç hediye almadım. Bu günü bahane ederek hediye alınsın isterdim
Hediyenin bir önemi yok yanımda olması beni seviyor olması daha değerli
Orası öyle tabiki.
Sevgili ile geçirmek daha önemli. Evlendikten sonra sevgililer günü yerine yıldönümü kutlamak, doğum günlerini kutlamak daha önemli hale geliyor 🌸
Kişinin değeridir seni farkedendir hediye sadece jesttir sevişmek sevmek bunlar Kişinin seni özel kılmasıdır
Bilmem karşılıklı beklentiye bağlı ama hediye de alınsın bence özel günlerde hediye olmalı tabi
Var olan duyguları o gün biraz daha farkında olarak yoğun yaşamak cezbedici
Bence günün anlamı ve yaşananlar özel kılıyo
Diğer günler bilinmeyen kıymetin sadece o gün önemsenmesi gibi bir durum ise hiç bir önemi yok.
Bence sevgidir özel olan hediyeler gelip geçicidir
Herhalde öyledir
Evet günümüzde Öyle görünüyor
Mecbur ramazanı bekliyoruz
sevdiğini her daim hissettirmesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?