Sağlık Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 9) Doğadan Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 767 Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İlk fırsatta değerlendireceğim ben bu fırsatı. 2 0 Yorumla
sedefcnn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Regl dönemi için olanını denemek istiyorum. 2 0 Yorumla
pelinyavuz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Umarım yeni çıkan regl dönemi çayını deneyebilirim❤️ 0 0 Yorumla
Sonterlikfırlatıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 108 +1 yıl Reglken kafayi yiyom bazen ya sıcak su torbası battaniye ve sıcak bir sarılma olabilir 0 0 Yorumla
Yuksekhemsire Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bilmiyordum böyle güzel çeşitlerini bunlarıda denemek isterim adet dönemi ve emziren anne çaylarını 0 0 Yorumla
Kefensizgln Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Tabiki bebeğim için sütümü arttırmaya yardımcı olacak olanı seçerim 0 0 Yorumla
peros12 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl DOĞADAN çok teşekkür ederiz böyle şeylerin çıkması gerçekten çok sevindirici 0 0 Yorumla
jtckr3tk7xcj Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Doğadan kullanın arkadaşlar tavsiye ederim ben kullandım memnun kaldım 0 0 Yorumla
annzilaydas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Dünyalar yakışıklısı güzel kalpli hayat arkadaşıma… Onun desteğine ilgisine şefkatine❤️ 0 0 Yorumla
Anonim1üye Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Hayatımın en değerli ve önemli iki döngüsünde huzura ve rahatlığa ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
sanaasikyalnizben Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Açık havaya, güzel bir bitki çayına ve bitter çikolataya düşerim hep😋 0 0 Yorumla
1şirine Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Regl döneminde en çok ihtiyacım olan şey rahatlatıcı sıcak bir bitki çayı 😍 0 0 Yorumla
Moonlightpink Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hayatımın en değerli döneminde biraz huzura ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
arzueslem Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl sıcak bitki çayları, bol bol tatlı, yormayacak spor 0 0 Yorumla
kizimnet Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl en cok ihtiyac duyduklarim erkek arkadasim ve ailem. 0 0 Yorumla
damnparanoia Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Bitter çikolata, atıştırmalıklar ve film ya da dizi birde huzur... 0 0 Yorumla
Elfida00009 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl İlgi ve anlayışa ihtiyaç duyarım sevmek ve bunu hissettirmek 0 0 Yorumla
thebaby10 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl En çok ilgi ve sevgiye ihtiyaç duyarım tabi o arada çikolata falan da olabilir😋😂 0 0 Yorumla
icimcikti Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hiç bu açıdan bakmamıştım o sancılı günleri geride bırakmak istiyorum 0 0 Yorumla
birmilyoncumehmet Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bence de öyle sizinle aynı fikirdeyim bunun için çabalamamız lazım 0 0 Yorumla
Magdellina Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle rahatlamaya ve şımartılmaya ihtiyaç duyuyorum hormonlar hassas haliyle 0 0 Yorumla
laleyla2001 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl adaçayı içiyordum ilk defa parol içtim regl iken ağrılar çekilmez çünkü 0 0 Yorumla
sashaax Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çikolata istiyorum tatlı ihtiyacı olduğundan dolayı 0 0 Yorumla
Dai1sy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sevgiye ilgiye anlayışa uykuya yemeğe sevdiğim kişiye 0 0 Yorumla
Gül_bahçesi06 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sevgiye ilgiye anlayışa uykuya yemeğe sevdiğim kişiye 0 0 Yorumla
nazlllll1110 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Regl döneminde yatıp asla kalkmamak ve hamburger yemek istiyorum.. 0 0 Yorumla
fantastikbiralan Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Regl döneminde melisa çayi ve çikolata pls gonderin 0 0 Yorumla
Lalexd Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bilmem uyumaya sanırım kitap okumak film izlemek sıktı artık 0 0 Yorumla
İroşbennnn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Doğadan regl dönemine özel çay kullanıyorum, çok rahatlattı. Teşekkürler Doğadan ❤️ 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İlk fırsatta değerlendireceğim ben bu fırsatı.
Regl dönemi için olanını denemek istiyorum.
Eğer rahatlatıyorsa kesinlikle denerim.
Umarım yeni çıkan regl dönemi çayını deneyebilirim❤️
Reglken kafayi yiyom bazen ya sıcak su torbası battaniye ve sıcak bir sarılma olabilir
Bilmiyordum böyle güzel çeşitlerini bunlarıda denemek isterim adet dönemi ve emziren anne çaylarını
Tabiki bebeğim için sütümü arttırmaya yardımcı olacak olanı seçerim
DOĞADAN çok teşekkür ederiz böyle şeylerin çıkması gerçekten çok sevindirici
Doğadan kullanın arkadaşlar tavsiye ederim ben kullandım memnun kaldım
Dünyalar yakışıklısı güzel kalpli hayat arkadaşıma… Onun desteğine ilgisine şefkatine❤️
Hayatımın en değerli ve önemli iki döngüsünde huzura ve rahatlığa ihtiyaç duyuyorum
Açık havaya, güzel bir bitki çayına ve bitter çikolataya düşerim hep😋
Regl döneminde en çok ihtiyacım olan şey rahatlatıcı sıcak bir bitki çayı 😍
Hayatımın en değerli döneminde biraz huzura ihtiyaç duyuyorum.
sıcak bitki çayları, bol bol tatlı, yormayacak spor
en cok ihtiyac duyduklarim erkek arkadasim ve ailem.
Bitter çikolata, atıştırmalıklar ve film ya da dizi birde huzur...
İlgi ve anlayışa ihtiyaç duyarım sevmek ve bunu hissettirmek
En çok ilgi ve sevgiye ihtiyaç duyarım tabi o arada çikolata falan da olabilir😋😂
Hiç bu açıdan bakmamıştım o sancılı günleri geride bırakmak istiyorum
Bence de öyle sizinle aynı fikirdeyim bunun için çabalamamız lazım
Kesinlikle rahatlamaya ve şımartılmaya ihtiyaç duyuyorum hormonlar hassas haliyle
adaçayı içiyordum ilk defa parol içtim regl iken ağrılar çekilmez çünkü
Çikolata istiyorum tatlı ihtiyacı olduğundan dolayı
Sevgiye ilgiye anlayışa uykuya yemeğe sevdiğim kişiye
Sevgiye ilgiye anlayışa uykuya yemeğe sevdiğim kişiye
Regl döneminde yatıp asla kalkmamak ve hamburger yemek istiyorum..
Regl döneminde melisa çayi ve çikolata pls gonderin
Bilmem uyumaya sanırım kitap okumak film izlemek sıktı artık
Doğadan regl dönemine özel çay kullanıyorum, çok rahatlattı. Teşekkürler Doğadan ❤️