Daha anne olmadığım için regl dönemim rahat ağrısız geçsin istiyorum. Yoksa birinci günü yataktan çıkamaz hala geliyorum. Hatta ağladığım bile oluyor ağrıdan.
İkinci daha gerçekleşmedü ama regl dönemlerinde rahat hissetmek istiyorum. Ağrısız geçmesi önemli. Doğadanın regl özel çayını denemiştim. O kadar iyi geldi ki. Çoğunlukla ondan alır kullanırım.
Gerçekten çok düşüncelisiniz. Regl döneminde benim genelde çok ağrım oluyor. Özellikle de yumurtalıklarımın şiştiğini hissediyorum. Bu çay bende de var ve bana çok iyi geliyor...
Hayatımın en zorlu geçen dönemi regl dönemi ve en en en iyi gelen şey doğadan çay stresli olduğum zamanlar başıma ağrı girdiği zamanlar her zaman çantamda bulunan doğadan çaylar benim kurtarıcım
Kadınlar için özel ve böyle güzel şeylerin olması harika. Bitkiler hayatımızın her anında bize destekçi, regl ve emzirme dönemlerinde de bu çaylar süper olacak.
Bitki çayları her zaman favorim olmuştur. Üstelik bu hassas dönemleri nitelendiren bitki çayları harika. Düşünen çok güzel düşünmüş. Bizlere de denemek kalıyor. En yakın zamanda deneyeceğim 🌸
Regl döneminde rahatlamaya o kadar ihtiyaç duyuyorum ki bu dönemde çok fazla sinirli ve hassas olabiliyorum bu çayi denemek için can atıyorum teşekkürler doğadan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Denemek lazım, kadınlara böyle anlarında pratik çözümler görmek çok hoş
Kızlar Ne Diyor
Regl dönemlerimde sıcak çaylar özellikle Melisa çayı ve Papatya çayı beni çok rahatlatır:)
Sıcacık bir yatak, kalın çoraplar, sıcak su torbası ve sıcak çikolata
Özgürlüğe kesinlikle Özgür olmaya basıp gitmeye bambaşka bir yerde uyanmaya
Regl olunca ilgiye çok ihtiyaç duyuyorum bana bir şeyler alsın falan
Hayatımın en önemli dönemleri “doğurganlıkla ilgili” anlarım değil sevgili doğadan grubu..!
Sıcak su torbası, regl çayım , çikolatam ve orkid ultra ile artık daha rahatım❤
Çikolata, iğne, uyumak, kimseyle konusmamak, kahve ve çay
Yaa regl dönemine özel çay mı varr nerde alabilirim?
Tamamen ilgi ilgi ilgi ilgi en çok ihtiyacım olan bu oluyo ne olursa olsun
Regl döneminde çok işime yarıyor rahatlamaya ihtiyacım olduğunda içiyorum
Ben çoklu bitki çayları içerim moralim düzene giriyor
Reglde genelde agrı çekmem ama bir çaya da hayır diyemem ehehehe
Anlayışlı insan oturup derdini anlatacagin bir birey
Sakinlige ihtiyaç duyarım çok stresli iki dönem mümkünse tek kalayım.
Yeni gördüm doğadan’ın yapması ayrı mutlu etti acaba kullanan var mı memnun musunuz
rezene süt yapar derler. bir de regl zamanı nane çayı yaparım kendime
Ailemin bana saygı duyması eleştirmeden dinlemesi destek çıkmalarına
Ben çikolata istiyorum ve birde süt başka birşey istemiyorum
Mümkünse dinlenmeye, kolumu bile kıpırdatmamaya ve sessizliğe
Ben sadece yatıp dinlenmek istiyorum. Onun dışında çok fazla birşeylere ihtiyacım olmuyor.
Daha anne olmadığım için regl dönemim rahat ağrısız geçsin istiyorum. Yoksa birinci günü yataktan çıkamaz hala geliyorum. Hatta ağladığım bile oluyor ağrıdan.
aaaa ne güzel şeyler varmış ya. ben çok seviyorum böyle poşet çayları. regl döneminde feci ağrılarım oluyor. belki kendimi iyi hissettiri
İkinci daha gerçekleşmedü ama regl dönemlerinde rahat hissetmek istiyorum. Ağrısız geçmesi önemli. Doğadanın regl özel çayını denemiştim. O kadar iyi geldi ki. Çoğunlukla ondan alır kullanırım.
Gerçekten çok düşüncelisiniz.
Regl döneminde benim genelde çok ağrım oluyor.
Özellikle de yumurtalıklarımın şiştiğini hissediyorum.
Bu çay bende de var ve bana çok iyi geliyor...
Hayatımın en zorlu geçen dönemi regl dönemi ve en en en iyi gelen şey doğadan çay stresli olduğum zamanlar başıma ağrı girdiği zamanlar her zaman çantamda bulunan doğadan çaylar benim kurtarıcım
@Doğadan 'ın bütün çayları birbirinden güzel 🌼 Ve şimdi de bu özel çayları üretmesi bizleri çok mutlu eder. Hem içimi güzel hem de fiyatları uygun. 🌼
Kadınlar için özel ve böyle güzel şeylerin olması harika. Bitkiler hayatımızın her anında bize destekçi, regl ve emzirme dönemlerinde de bu çaylar süper olacak.
Bitki çayları her zaman favorim olmuştur. Üstelik bu hassas dönemleri nitelendiren bitki çayları harika. Düşünen çok güzel düşünmüş. Bizlere de denemek kalıyor. En yakın zamanda deneyeceğim 🌸
Regl döneminde rahatlamaya o kadar ihtiyaç duyuyorum ki bu dönemde çok fazla sinirli ve hassas olabiliyorum bu çayi denemek için can atıyorum teşekkürler doğadan
Denemek lazım, kadınlara böyle anlarında pratik çözümler görmek çok hoş