regl döneminde en sık duygu değişimi yaşıyorum. Bu dönemde kendimi bazen sinirli, bazen yorgun hissediyorum ve ne istediğimi tam olarak bilmiyorum bu çay bi harika doğadan’ın regl dönemine özel çay yapmasıııııı 😍
O kadar iyi geldi ki bu çay. Normalde her ay ağrı çekmem ama maalesef gergin hissediyorum kendimi. Bu çayı denedim ve gerçekten hafiflemiş hissettim. Çok teşekkür ederiz #doğadan. Büyük bir iyilik yaptın bize :))
Kesinlikle ve kesinlikle dinlenmeye ihtiyacım olur. Veeeee bu çaylar bir harika görünüyorlar elime geçen ilk fırsatta regl çayını almayı düşünüyorum 😍😍😍😍 Bitkilerin mucizesi💚😍🌼🌿🌱 Teşekkürlerrrr...💚💙
Kızlar Ne Diyor
regl döneminde en sık duygu değişimi yaşıyorum. Bu dönemde kendimi bazen sinirli, bazen yorgun hissediyorum ve ne istediğimi tam olarak bilmiyorum bu çay bi harika doğadan’ın regl dönemine özel çay yapmasıııııı 😍
Ağrı kesici ilaç ve Ped Çok nadir ağrı kesici igne oluyordum pandemi zamani hastaneye gidemeyecegime göre Ağrı kesici ilaç alıyorum geçiyor ağrısı
Sürekli kullandığım bir ürün gerçekten çok memnunum. Çok farklı ürünler kullandım maalesef yararını göremedim
Regl dönemimde en çok kalın kıyafete ihtitac duyuyorum usudugum için bı de uykuya ihtiyaç duyuyorum çok uykum oluyor
Regl dönemimde yumurtaliklarimin beni öldürmemesini istiyorum. Genelde acısız geçer ama bazı aylar kasiklarimdan bicaklaniyorum
Önceden sadece papatya çayı içerdim ama bu tür kendiliğinden karışımlı çaylar sayesinde ekstra randıman almaya başladım🙏🏻
Regl döneminden çok normal zamanlarda @Doğadan bitki çaylarını içiyorum desem yeridir tabi zaman zaman
Merhaba...
Tam da bugün regl dönemine özel çaya ihtiyaç duydum ve en kısa zamanda alıp denemeyi düşünüyorum ☺️
Daha rahat olmak ve ağrıları hafifletmek isterim tabi. Bir de uyumak en iyisi, uyuyunca tüm ağrılar geçiyor
sadece gerçek sevgiye ihtiyac duyarım hatta bunu bence hemen hemen herkes hayatının her aninda ister.
O kadar çok şeye ihtiyaç duyuyorum ki hangisini yazsam bilemedim en başta tatlılara ve sevgilimden çokça ilgiye
Böyle bir şeye ihtiyacım vardı ama karı gıdaya geçtiğimiz için artık yok
Bir çok annenin işine yarayacak tebrikler.
Regl dönemi çayını denemek istiyorum çok merak uyandırıcı.
Hayatımın her dönüm noktasında sadece aileme ihtiyaç duyarım
Regl benim için çok önemsiz ve basit geçiyor. Emzirme dönemine de umarım hayatımda rastlamam.
O kadar iyi geldi ki bu çay. Normalde her ay ağrı çekmem ama maalesef gergin hissediyorum kendimi. Bu çayı denedim ve gerçekten hafiflemiş hissettim. Çok teşekkür ederiz #doğadan. Büyük bir iyilik yaptın bize :))
Kesinlikle ve kesinlikle dinlenmeye ihtiyacım olur. Veeeee bu çaylar bir harika görünüyorlar elime geçen ilk fırsatta regl çayını almayı düşünüyorum 😍😍😍😍 Bitkilerin mucizesi💚😍🌼🌿🌱
Teşekkürlerrrr...💚💙
Regl dönemimde güzel muhabbeti olan sevgili ya da arkadaş fena olmaz.
Deli gibi tatlı yemek istiyorum ve her zaman olduğundan çok daha fazla uykuya ihtiyaç duyuyorum.
Rahat bir uykuya, sakin bir ruh haline ve suya çok ihtiyaç duyuyorum. Sürekli su içme isteği oluyor.
Regl dönemimde huzur sessizlik arıyorum sancılarda olmasa iyi olurdu.
Regl döneminde beni rahatalatan içeceklere, sıcak su torbasına ve çikolataya ihtiyaç duyuyorum
Çikolata.. Bir de buzdolabında ne varsa hepsine ihtiyaç var birinde, oburunu bilmiyorum
En çok insan sevhiye ilgiye ihtıyac duyar ben ole bılıyorum
Regl döneminde ağrı çekmediğim için bir ped veya tampon yeterli bana 😀
Papatya çayını öneriyorum gerçekten insanı çok rahatlatıyo
Emzirme tecrübesi kazanmadım ileride inşallah. Regl de de çikolata yeterli 😹
Gebelikte içilebilen şöyle yatıştırıcı sakinleştirici bir bitki çayı varsa söyleyin kurban olam
Bu ksiifen ksiiye. Değişir . pek iyi konusmuuyolar bu poşet sallama çaylar icj
Bitki çayları ve çikolata ikilisi genellikle ama bu o anki enerjime bağlı.