Sağlıklı açısından önemli olduğunu düşünüyorsanız en fazla 5 dakika dinlenmiş çay için demli çay vucunuzda demir ve çinko eritiyor. Çayı nasıl hazırlanır ve nasıl tüketilir bunu bizim Türkler demli olsun da yeter bayat olsun içer yanlış bunlar çay danliga suyu koyup su iyi ce kanadik dan sonra üzerine bir kaşık çay atılır ve 5 dk öyle bekletilir sonra tüketimi yapılır işte size sağlıklı bir çay içimi o çay size ve sevdiklerinize güzel bir hem viteminlerini öldürmez hem de sağlıklı acisin dan faydalı olacaktır.. uzmanlarin ve uzak doğu ülkelerinde çay böyle tuketiliyor
Çay bağımlısı olan biri olarak demli çay daha lezzetli geliyor. Ama orta içiyorum genelde cunku demli çayın sağlğa zararının farkindayim. Demli çay demir basta olmak uzere daha birçok mineralin vucutta emilimini engellliyor. Bu yuzden anemi gibi çesitli hastaliklara sebep olabiliyor.
Çay söylüyorsunuz kahve değil ☺️ yani çaya zaten şeker atılmaz şekerle ikram edilir. Siz dilerseniz atarsınız. Yani şekersiz olsun denmesi biraz farklı kaçıyorda 🙏🙏
Kusura bakmayın lütfen amacım sizi eleştirmek değildi 🙏🙏 sadece bazı özentileri görüyoruöda kasılarak şekersiz içiyorum vs vs gibi şekersiz olsun diyolar gülüyorum.. Bi ara kıza demiştim kahve mi sipariş ediyorsun 🤭