Yeme & İçme Çay dediğin, demli mi olmalı demsiz mi? Yakışıklı_Kayserili Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Demli Demsiz Diğer 👁️🗨️🧿✔️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çay dediğin, demli mi olmalı demsiz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Az demli olsa yeterli gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Çay içmem 0 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ben çayı ne çok demli severim ne de çok açık. Ortasını tercih ederim. 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Demli çay sevmem. Her zaman açık çay tercihim. 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Demli olmalı.. açık çayı sevmiyorum sıcak su tadında oluyor. 0 0 Yorumla
eksiksizlisans Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl ne çok açık ne çok demli mümkünse odu ateşinde 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çay demli olmalı. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Demli çay tadına doyum olmaz demli derim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Demsiz güzeldir. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Ben demli içemiyorum 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 438 cevap paylaştı. Çay sevmem. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. demli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Az demli olsa yeterli gadası
Çay içmem
Ben çayı ne çok demli severim ne de çok açık. Ortasını tercih ederim.
Demli çay sevmem. Her zaman açık çay tercihim.
Demli olmalı.. açık çayı sevmiyorum sıcak su tadında oluyor.
ne çok açık ne çok demli mümkünse odu ateşinde
Çayın tadını almalı yani demli olmalı.
Çay demli olmalı.
Deli kaçak çay olacak Kral.
Çok demli olmasına gerek yok
Demli çay tadına doyum olmaz demli derim
Biraz acımsı olacak şekilde demli olmalı
Demsiz güzeldir.
Ben demli içemiyorum
Demli
Çay sevmem.
demli