80 ler. İlk sıradaki birinci gibiler şu an dikler, Sarkma hala olmadı ama dikkat etmek istiyorum. Mesela neyi yapmamalıyım sarkmaması için. Meme sarkması korkum çok var. Fobi gibi. Sürekli bakıyorum sarkma oluyormu. Olmadığını görünce seviniyorum.. sizce nelere dikkat etmeliyim. ( zayıf olduğum için spor yapmıyorum , hiç yapmadım, zamanımda olmuyor pek, çalışıyorum)
Bana ilerde memelerin sarkar dediler, 29 yaşındayım hala resimdeki birinci sıradaki gibiler şükür, peki meme sarkması neden olur?
doğrusunu yapıyorsunuz yoksa belinizi yaslayıp yatmanız halinde göğüslerini sağa ve sola kayıp iyice sarkmaya sebep olabilir yanlış yatış şekillerinden biri bu.
Kardeş istediğini yap elinde sonunda sarkacak çok küçüklerse belki daha uzun ömürlü olurlar 😃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
zayıfsan sarkma ihtimali böyle olur senin resimdeki gibi ama doğru sütyen terciği geceleri sütyenle yatma meme kanseri ihtimali olur daha çok şey varda
hayır sana oyle gelıyordur ıkıncısı sarkma yasa gorede olur ama cogunlukla bakımsızlık ve kılo almaya baglıda olur 19 yasında lupta fızıgı ıyı ama goguslerı fazla buyuk olan sarkık olanlarda vr veya bakımsız halde 25 yasında osarkık olanda var bır cogu yalancı sarkıklıkla baslar senınkısının durumu Şu an odur cunku yag tabaksı sonucta
Valla gitti baktım şimdi asla minik bir sarkıklık bile yok😀😀 malesef tanıştığın kızlar sarkık çıktı demekki. Bizde genetik bu biraz. Kıskanma nazarın değer😀
tanıstıgım kızlar degıl ısı bılıyorum ve tanıstıgım kız falan da olmadı ıkıncısı su bu durum psıkolojıktır neden kıskanayım ben kadın mıyım? korkup celallenen sensın ben degılım ben her turlu kanıtların yalancı sarkık olduugnu bunu fotografla degıl ben foto atarım resımlı olculu sekılde sen o zman dersın ısı bılıyorsun profıllerden bısey gozukmuyor bı me saj at ıkı dk gostereyım olculu fotoyu
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Bana ilerde memelerin sarkar dediler, 29 yaşındayım hala resimdeki birinci sıradaki gibiler şükür, peki meme sarkması neden olur?
En İyi Cevaplar