Güzellik & Bakım 20 yaşındayım gobegimde kıllar çıkmaya başladı bunlar normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beyaz tenliyim yüzümde normalde kıl yok tek tük fakat göbeğimde kıllar çıkmaya başladı normal mi? 20 yaşındayım gobegimde kıllar çıkmaya başladı bunlar normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Her insanda olur gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkekte normalde kadın olarak bi bende var sanirim:( Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herhangi bir ilac vs mi kullanıyorsun ya da tuylenme yeni mi basladi ve sadece göbek bolgenizde mi cikmaya başladı 0 0 Yorumla
PacoRabanne1 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Normal her kızda sırt ta be göbekte çıkabilir ama alma hiç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ohh çok tatlı:)) çok ince, şeftali tüyü bunlar, çoğu kızda var, hiç dokunma 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yurtta falan kalmaya başladın mi bu ara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ilaç felan kullandın mı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Akne tedavisi görüyorum fakat o da jel veya krem hap 1 sene önce kullandim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ilaçların yan etkisi olabilir. Başka yerlerde çoğalma oldumu Yorumla Soran +1 yıl Kolumda Birde yüzümde hiç yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nerede yok demedim başka yerde çoğaldımı dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her insanda olur gadası
Erkekte normalde kadın olarak bi bende var sanirim:(
Herhangi bir ilac vs mi kullanıyorsun ya da tuylenme yeni mi basladi ve sadece göbek bolgenizde mi cikmaya başladı
İlacın etkisidir diğer yerlde de kalınlaşmaya başlar
Normal her kızda sırt ta be göbekte çıkabilir ama alma hiç
Ohh çok tatlı:)) çok ince, şeftali tüyü bunlar, çoğu kızda var, hiç dokunma
Yurtta falan kalmaya başladın mi bu ara
Yok
Normal ya abartılacak bir şey yok
ilaç felan kullandın mı?
Akne tedavisi görüyorum fakat o da jel veya krem hap 1 sene önce kullandim
ilaçların yan etkisi olabilir. Başka yerlerde çoğalma oldumu
Kolumda Birde yüzümde hiç yok
nerede yok demedim başka yerde çoğaldımı dedim
hormon degisikliklerinden dolayi olabilir