Arkadaşlar öncelikle bu kötü görüntü için hepinizden özür dilerim. Kulağımı deldirdim 1 ay önce ve oynatırken çok acıyor. Dün doktora gittim antibiyotikli krem verdi onu sürdüm bende. Sizce geçer mi yoksa küpeyi çıkartayım mı?

İltihap kapmış. Yani kulağını deldirdiğin zaman takılan ilaçlı küpeyi hemen çıkartmaman lazım. 1 ay kadar kalmalı. Sen birde ellerin temiz değilken, değdirmişsin sürekli mikrop kapmış. Bepanthol sür etkisini görürsün.
Küpeyi çıkart. Kremini de sür doktor ne sıklıkla sürmeni söylediyse. Arada bir delik kapanmasın diye küpeni takıp çıkarabilirsin. İyice bir yıkayıp temiz olduğundan emin olunca tabii
Kendi kendinize boş yere eziyet ediyorsunuz doğal bıraksan olmuyomu yani hep gösterişsiniz ya
Cevap
6Cevap
Mikrop kapmış aynısı bende de olmuştu ama benim baya kötüydü neredeyse yarayla birlikte küpe kulağıma yapışmıştı bendeçıkartınca küpeyi kapandı zamanla
Kötü.. Geçer ama ya bir süre kullan o kadar acısını çekmişsin dayan biraz daha. Çıkarırsan kapanır zaten.
İltihap kapmış küpeden dolayı olabilir gümüş takmalısın digerleri yara yapabilir cunku
küpeyi cikarma acisi gecer eger küpeyi cikarirsan delik kapanır bir daha da zor acilir
Arkadaşlar bende deldim kulagimi ama yara olmuş biraz acıyor hatta çok acımıyor dokununca daha cok acıyo ne kullanmam lazım sizce?🥺
küpeyi çıkartırsan kapanmaz mı ki?
cok kötü gorunuyo mikrop kapmis gibi
Kulak memesi mi ora
Kim deldi
Gecer zamanla
Geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar