Arkadaşlar bir kaç gün önce kulağımı deldirdim şişti acıyo ve deldirdiğim kısımın etrafı kızardı ve sertleşti yarın gidicem deldirdiğim yere zonkluyo krem sürdüm yine aynı iltihap falan mı kaptı bilen var mı

Hijyenik bir ortamda deldirmediysen normal böyle olması. Kaç gün oldu deldireli? Bepanthen plus kremi al kullan 3-4 güne kalmaz bişeyin.
Bence deldirmekte falan değil iltahaplanması benim bakıra alarjim var ne zaman kulağımı deldirsem ya da küpe taksam senin kulağın gibi oluyor bence delmişken bir iki gün daha dayan sonra geçer. Küçükken bakıra alerjim olduğunu bilmez hep kulağımı deldirirdim bir hafta bile dayanamazdım iltahabına, şişliğine falan ilk sırayı 5 kere falan deldirmişimdir şimdiye kadar biraz daha bekle sonra beyaz altın falan takmak istersen takarsın tabi alerjin falan varsa😀😀
Hijyenik olmayan bir ortamda yaptırdıysan mikrop kapmış olabilir... doktora görünmekte fayda var
Yarın gideceğim deldirdiğim yere.. bişey olurmu sabaha kadar
Yok iltihap kapmış merhem verdiler geçiyo
Cevap
3Cevap
Küpeyi çıkar yaraya yara merhemi yoksa zeytin yağı sür peçeteyle arkasini önünü iyice sil ve elin degmesin mikrop kapar sonra yagi biraz daha sür bi 10 dk felan kalsin geri sil küpeyide temizle geri tak 2 3 günde bir böyle yap birşeyin kalmaz doktora gidip merhem yazdırabilirsin😘geçmiş olsun
Kaliteli bir yerde yapman lazımdı. Bende hiçbir şey olmadı
Eczanede deldirdim çıkartmaya çalışınca çok acıyor
iltihap olmuş, kulağını keserler valla. Hemen doktora git
Yarın gitsem ne olur? sanırım 3-4 gündür böyle
ne kadar erken o kadar iyi. 2 delik uğruna çektiğin şeye bak. Sanki seni Paris Hilton yaptı.
Merhem verdiler geçti :/
Geçmiş olsun.
Çıkart o küpeleri kopacak kulak
Tabancayla deldirirsen olacağı bu
Denedim acıyor çok
Nasıl çıkartabilirim
Bir tane deldirin yeter on tane deldiriyorsunuz sonra sey oluyo cildin alerjik hassas zaten
Stafine kırmızı kutu olan kremden sür
Evet enfeksiyon kapmişsin
İltihaplanmış
Bence cikarr bunlari
buz koy
Koydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?