Siyah noktalardan kurtulmak herkesin hayali çünkü cilt kirlendikçe, gözeneklere dolan şeyler siyah noktaya dönüşüyor ve iğrenç bir görüntü oluşturuyor. sıyah noktalardan kurtulma sanıldığı kadar zor değil aslında; birkaç tüyo verebilirim.
Bir gecede sivilce kurtulmak için bazı ipuçları:
- İşlenmiş gıdalardan arındırılmış iyi bir diyet korunarak sivilce ve siyah nokta azaltılabilir. 1. öncelikle, siyah noktadan kurtulmak için yaşam tarzında bir değişiklik yapmanız gerekir. Siyah noktaları tek bir günde çıkarmanın neredeyse imkansız olduğunu unutmamak gerekir, ancak bazı ev ilaçları siyah noktalardan daha hızlı kurtulmasına yardımcı olacaktır.
2. Sağlıklı bir diyet yapın.
siyah noktalardan anında kurtulma temel olarak diyet yapmaktır. Çok sayıda çalışmaya dayanarak, siyah noktalardan kurtulmanın kolay bir yolu sağlıklı ve dengeli bir diyet yemektir. Stresli bir hayat yaşıyorsanız, bol miktarda meyve, sebze, tam tahıl ve yağsız proteinle dolu dengeli ve sağlıklı bir diyet yemeye çalışın. Doymuş yağ içeriği yüksek olan yiyecekleri fazla tüketmekten kaçının. Her sabah yaklaşık iki bardak su içilmesi önemle tavsiye edilir. Bu, vücudunuzdaki toksinlerin temizlenmesine ve cildinizin doğal bir şekilde parlamasına yardımcı olur. Çok geç kalkmayın. Bu yalnızca cildinizi mat ve cansız yapar. Yeterince uyumaya devam etmek sağlığınızı artırabilir ve cildinizin daha parlak görünmesini sağlar.
3. Bir gecede siyah noktalardan kurtulmak için, su buharında yüzünü bekletmek ve gözenekler açıldıktan sonra bir peeling ürünü ile ovmak lazım. Sonrasında da gözenekleri geri daraltmak için tonik kullanmak gerekir. 4. Etkilenen bölgeye bir yumurtanın beyazını uygulayabilirsiniz.
O zaman cildinizde yaklaşık 30 dakika kalmasına izin verin. Bu siyah noktaların çıkmasına yardımcı olabilir. Yumurta beyazını yüzüne sür, sonra tuvalet kağıdı gibi ince bir tabaka yapıştır. İyice kuruduğunda anlarsın katılaşıyor. Sonrasında yavaşça çıkart. 5. Cildinizi iyice temizleyin.
Daha sonra uyumadan önce etkilenen bölgeye taze limon suyunu almak için parmak uçlarınızı kullanın. 6. Üç çorba kaşığı bal ve bir çay kaşığı tarçın tozu karıştırın. Cildinizi iyice temizleyin. Çok da sert bastırma, usul usul ovala cildini. 7. Diş macunu sürün siyah noktaların üstüne ve kurutup daraltmış olursun gözenekleri. siyah noktalardan tamamen kurtulmak mümkün, üzülmeyin.
Ben tam 2 ayda sivilce ve siyah noktalardan kurtuldum merak ediyorsanız okumaya devam edin ve şunu söylemeliyim ki ben Bulgaristan'da yaşadığım için bir ürün sadece Bulgaristan'da satılıyor bildiğim kadarıyla.
Sivilcelerden Kurtulmak için Zinerit
Evet Zinerit sadece Bulgaristan'da satılıyor bütün sivilce ve aknelerden kurtuldum sadece 2 ay kullandım.
Zinerit Nasıl Kullanılır?
Sabah ve akşam şimdilik 2 ay ara verdim ve 2 ay sonra tekrar kulanıcam ama sadece karma ve yağlı ciltler için çünkü yüzü kurutuyor. Ben de pütür putur şeyler yaptı yüzümde ama zineriti kulandıktan yarım saat sonra nemlendirici krem kullandım artık öyle bir problemim yok işte bu.
Gül Suyu Sivilcelere Faydalı mı?
Sabah ve akşam hep gül suyu sürdüm bununda faydası oldu ama zinerit kadar değil gül suyu alkolsüz olsun.
Siyah Noktalardan Kurtulmak için Nivea Siyah Nokta Bandı
Sadece tek bir şey işe yaradı siyah nokta için o da Nivea siyah nokta bandı. Haftada bir kere 15 dakika buhar banyosu yapıp siyah nokta olan bölgelere yapıştırdım ve 15 dakika beklettim.
Çok yavaş bir şekilde çektim ilk kulandım da kurtulmuyorsunuz tabi. Ben 6 kere kullandıktan sonra bütün siyah noktalardan kurtuldum ve sonra tabi gözenek sıkılaştırıcı tonik sürün.
Siyah Noktalar için Kıl Maskesi Tarifi
Siyah noktalar için aşağıdaki kil maskesi tarifini de kullandım ve işe yaradı.
2 kaşık kil
Bir iki damla limon suyu
Ve ne kadar lazımsa gül suyu
Ben böyle yaptım kıl maskesi sivilceler içinde etkili ama çok kuruyunca kadar beklemeyin 15 dakika bekleyin sonra yüzünüzü yıkayın ve nemlendirici krem sürün.
Bunu şimdilik kullanıyorum bununda ise yaradığını düşünüyorum hem siyah nokta ve sivilceler için 2 haftadır yüzümde hiç sivilce çıkmadı bunu da öneririm. Bu kadar umarım sizde de işe yarar.
kil maskesi ile yüzünü derinlemesine temizleye bilirsin ama kuruduktan sonra direkt yıkamayacaksın kuruyunca parmak uclarınla masaj yapacaksın siyah noktalı kısınmarına sonra yıka yağsız bi nemlendirici sür.cildin hassassa ufak tahrişler olabilir o derece cildini zorlama.ama asıl olay o noktaları temizlediğinde geriye kalan gezeneklerdir.onları sıkılastırmassan hiç bişey çözüm etmez gözenekler tekrar dolar ve siyah noktaların yenilenir.hatta bu gözeneklerinin genişlemesine bile neden olur.bunun için hemen güzel bi markadan hazır kil maskesi ve gözenek sıkılastırıcı bi jel/krem al.
yüzünü iyice temizle sonra 1/2 çay bardağı suya 8-9 ayva çekirdeği at 2 gün beklet her gün sür yrım saat bekle yıka. ben 1 haftadır kullanıyrm akça pakça süt nine gibi bembeyaz oldum
kil maskesi yapıyordum geçiyordu. yeni bi kil aldım bu seferki temizlemedi. bi kaç iz var onun için salyangoz özlü krem kullanıyorum hem siyah noktalara hemde izlere iyi geliyor. birde clean clear ın peeling ve temizleyici losyonunu sipariş ettim onu bekliiyorum..
1 Tatlı Kaşığı Türk Kahvesi 1 Tatlı Kaşığı Zeytin Yağını Karıştır Ve Masaj Yaparak Siyah Noktaların Olduğu Yerlere Sür Bir Kaç Dk Beklet Bir Bez Yardımıyla Temizle
Aslında en kabul edilen yöntem maske yöntemi. Sana maske önerebilirim.1. Türk kahvesi+zeytinyağıİhtiyacınız olan malzemeler bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve bir yemek kaşığı türk kahvesi telvesinden ibaret. Bunları iyice karıştırıp 5 – 6 dakika cildinizde beklettikten sonra soğuk suyla yıkayıp nemlendiriciyle de bitirişi yapıyorsunuz. Maskenin haftada 2 defa uygulanabilirliği bulunuyor.2. Limon Bir kaba 1 yumurta akı ve yarım limon suyu ekleyerek karıştırın. Ardından kısık ateşte ısıtın. Karışım katılaştıktan sonra soğutun ve yüzünüze uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.-Bu aşamadan sonra gözenekleri açık bırakmamak için toniklemek gerekiyor. Tabi yine evinizde zaten olan doğal tonikler de var; yeşil çay, elma sirkesi, maden suyu veya gül suyu.-Temizlenen siyah noktaların tekrarlamaması için mutlaka bir temizleme jeli ile sabah akşam yüzünüzü yıkayın.-Bu uygulamaları hafta 1 veya 2 kez uygulayabilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :))
yüzünü sıcak suyun buharında tut ve sıcak suyla yıka yüzünü açılır gözenekler sonra sodaylada yüzünü yıka gülsuyuyla sil siyah nokta bantlarından al kullan
En İyi Cevaplar