Göz damlası döksek düzelir mi gözü? bir gözü ile görüyor sağ gözü kapandı. resim mevcuttur..

eğer imkanın varsa veterinere götür benimde böyle bir kedim vardı gözünü aldılar o göze yapılacak birşey yok ama eğer gitmezse bütün vucudunu sarar o mikrop. Belediye veterinerleri ücretsiz yapıyor işlemi
okediyi ben görmüş olsam buraya sormak yerine en yakın veterinere götürürdüm.
böylelikle yardımsever olduğunuzu mu sanıyorsunuz?
Yardım severlikle alakalı bir durum değil. Belki bilgisi olan vardır. Veterinere götüreceğimi bende biliyorum
Felaket enfeksiyon olmuş acil veteriner müdahalesi lazım yoksa tamamen görme yetisini kaybeder hiç vakit kaybetmeden bir veterinere gösterin
Diğer gözü iyi resim çekerken kapattı gözünü.. yarın bir veterinere tanışacağım
Yavru kedilerde genelde oluyor. enfeksiyon kapmış.
TOBRASED 5 ml göz damlası damlatınız. İmkanınız varsa ayrıca veterinere götürünüz.
Cevap
5Cevap
Veterinere götürmeniz gerekiyor. Sizce göz damlasıyla iyileşebilecek bir şey gibi mi görünüyor? Enfeksiyon olabilir, bu tür enfeksiyonlarda uygun antibiyotik tedavisi de olmazsa kediyi tamamen kaybedebilirsiniz.
Lütfen veterinere götür sen hiç dokunma belliki mikrop kapmış biran önce götür 😕😕
Veterinere gidin onlar bakar ucretsiz olarak... kendi kendinize is yapmayin lutfen
bir vet varsa götürseniz "/ belki kurtarilabilir bir yönü vardir
Enfeksiyon kapmış veterinerin derhal görmesi gerek.
Maalesef kaybetmiş gözünü..
Veterinere götürün diğerine baksın, umarım onda sorun yoktur.
Ya ben ona kurban olurum lütfen bir an önce veterinere götür hiç iyi durmuyor
Gözü çıkmış galiba birader
Müthiş zeka.
Lütfen veterinere götür. Ne olduğunu da yaz 😟
Veterinere götürün allah aşkına
Durum vahim
Veterinere götür
Fare ısırmış
Mikrop kapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar