Oha nolmuş gözüne? Bu arada bir akıllı çayla silin demiş. Daha kötü olur sakın öyle çayla kahveyle çamaşır suyuyla portakal suyuyla radyoaktif suyla falan temizleme. Veterinere götür direkt. Biraz batikonlayabilirsin.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
yaa gözü kapalı olsaydı çay yardımıyla silin derdim ama baya kötü olmuş enfeksiyon kapmış sanırım acilen bir veteriner hekimin bakması gerekiyor lütfen gün içinde götürün. şifa diliyorum
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim..
Cevap sahibi
+1 yıl
alttaki yorumda birisi "bir akıllı çayla silin demiş" diyerek başlayan bir görüş paylaşmış. Sanırım benden bahsediyor çünkü çay diyen başkasını görmedim. Eğer göz kapalıysa gözünü ilk yardım olarak çayla silebilirsiniz veteriner hekimden dinledim ve kendim de denedim sonuç gösterdi. Ben bu hayvan için çayla silin demedim başka tarafından okumasın eğer bana söylüyorsa. "Kapalı olsaydı" dedim. Ama farkındaysanız gözü kötü olmuş veteriner hekime götürün dedim. Teşekkürler
Soran
+1 yıl
Ben sizi anladım diğer yorumu görmezden gelin. Hayırlı sabahlar.
İnan bana Şu an telefon başında kedi için ne yapabilirim diye üzülmekten düşünmekten kafayı yemek yerine Şu an şu dakika onu bin kez hemen veterinere götürmüş olurdum Ama ne yazık ki elim kolum bağlı maddi sıkıntılar sebebi ile goturemiyorum oyuzden ne yapmam gerek ne yapabilirim diye burada bilgi edinmeye calisiyorum