Şimdi arkadaşlar kışlık bir diyet farkındayım fakat benim acil Kilo vermem lazım ve en etkili yok olarak bu diyeti gördüm. Tüm malzemeler var bir tek brokoli yok. Brokoli yerine karnabahar da yemebilecegi yazıyor ama ben ikisini de bulamadım. İsveç diyeti yapanlar onların yerine ne kullanabilirim yazarsanız çok sevinirim
Arkadaşlar isveç diyeti yapıyorum fakat brokoliyi bulamıyorum?
Supermarkette vardir. Ayrica brokoli cok lezzetli. Hasla ilk bas daha sonra yogurt ve salcayla sos yap ayni mantida ki gibi off miss
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben salata yemiştim onun yerine şu an hurma diyeti yapıyorum haftada 5 kilo veriyorsun ben isveçle 6 kilo vermiştim
1
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzel canım benim de ablamın nişanı var çok güzel bir elbise almışlar bana ama biraz dar geldi o yüzden yapicam bende. Şey sorcaktim hani sabahları kahve iciliyor ya diyette normal kahve mi yoksa türk kahvesi mi
@melekknurr35 hırs yaptım tanıdıklarım hatta yabancılar bile sen hamile misin diyorlardı ilk başlarda umrumda degildi güler geçerdim sonra halam beni küçümsedi arkadaşının yanında kilona bak ye tatlıları kaç aylık baya kırdı beni o kızda gülünce bana sinir oldum kendime kızdım şimdi iyiki halam küçümsemiş beni kendine inan bak sonra nasıl zayıflıyorsun bir arkadaşım diyetisyene gitti ona yag yakıcı tarif vermiş akşam yatmadan 1 saat önce 3 yemek kaşıgı yogurt 1 çay kaşıgı toz zencefil 1 çay kaşıgı zerdeçal 1 çay kaşıgı pulbiberi karıştır ye göbekteki yagları yakıyor
biliyorum da bu tarifi aslında ben başlasam zayıflayabilirim daha önce yapmıştım ama mesela bugün başlasam akşam bırakıyorum ya da yarın başlarım diyorum bu kaçıncı bide ya :(:(:
@melekknurr35 ay aynı ben yemin ederim bende bu durumdaydım şimdiden başla önemli degil yarın ben diyete akşam başlamıştım yarın diye diye erteliyordum hep bugün ekmek yeme ilk başlangıçı yap
ekmek falan pek yemiyorum zaten pek ama bak daha önce yaptıgım bişey vardı onu yapsbilsem mükemmel olucak sende yapmak istersin belki 2 hafta boyunca sebze türü beslendim mesela sabahları elma suyu içiyordum taze sıkılmış işte akşamlarıda tek bir sebze yemegi yiyordum kabak pırasa falan ve 6 veya 7 den sonra bişi yememiştim 2 hafta sonunda 6 kg verdim ama verdiklerim hep yagdan gitti simitlerim vardı biraz onlardan gitti ve daha fazla kilo vermiş gibiydim ayda 1 görüştügüm doktorum bile sen zayıfladın mı demişti işte tekrar yapmak istiyorum ama iradem zayııf
@melekknurr35 oo ben denicem bunu saol şu hurma diyetini bir bitireyim buna geçicem ya senin iraden zayıf olsa 2 hafta bunu yapamazdın hadi sende başla diyete zayıflayalım destek oluruz birbirimize sen istersen herşeyi yaparsın
evet ama bana bunu bir hemşire abla söylemişti daha sonrasındahacamat falsn yapıcaktı bana karaciger temizlemesi içindi bu 2 haftalık diyet ve bana sakın bunların dışında bir şey yemiyorsun yersem başa alırız hemen haber veriyorsun demişti ondan hayatımdaki en uzun süreli diyetim olmuştu ama şu an tek başıma oldugum için yapamıyorum birisinin yönetmesi lazım beni
En İyi Cevaplar