En İyi Cevaplar
Bu sitede en sevdiğim şey erkeklere sorulan sorulara direk kızların, kızlara sorulan sorulara direk erkeklerin atlaması. :D Zeytinyağı olmaz ya. Bence
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Hakiki zeytinyağı aldım. Çok etkili olduğunu söylüyorlar, cildi yenileme ve tüyleri besleme etkisi var. Şu an sakallarım baya bir var zaten yüzümde, ama tam istediğim seviyede değil. Şu an zeytinyağı deneyeceğim ama kullanıp sonuç elde edenleri de merak ediyorum.2 ay boyunca 3 günde 1 kullanmayı düşünüyorum. Sen neye dayaranarak işe yaramaz diyorsun acaba merak ettim. :)
Ben uygulamadım ama faydasını görürsün istikrarlı düzenli olarak sürersen ama sende seyrek mi çıkmıyo mugeç mi uzuyo onu söyle?
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim sakallarım var ama istediğim seviyede değil, boşluklar var biraz çenenin yanaklarla birleştiği yerde. Yani kurt adam gibi duruyor sakallarım. Arada sırada ufak tüyleri farkediyorum. Onları canlandırmayı başarabilirsem, 1 sene boyunca sakallarımı hiç kesmeyip uzatmayı düşünüyorum. Belki 2 sene. Zaten sakallarım çok geç uzuyor benim. Yanlış anlaşılmasın şeriatçı falan değilim, laikçi biriyim, sadece sakal seviyorum ondan uzatıcam.
- Soran+1 yıl
Yok sarımsak denedim daha önce. Faydasını hiç görmedim diyemem ama çok aşırı etkili de değildi, ayrıca cilde zararı çok fazla. Cildim hassas zaten benim. O yüzden sarımsak olayına girmem daha. Önerin için saol yine de.
- +1 yıl
Ben sarımsakla birlikte karıştırıp kaşlarıma uygulamıştım dökülen kaşlarım bir kaç ayda hemen toparlanmisti
20 Yorumla
- +1 yıl
Zeytnyagi sarımsak hint yagi tatli badem yagi ve e vitamini karistir sür
13 Yorumla- Soran+1 yıl
İşe yarar mı dersin? Bu bahsettiğin kürü uygulayan var mı bir tanıdığın ve sonuç almış mı?
- +1 yıl
Ya ben dokulen kirpiklerime ve kaslarıma yaptim. Etkisi baya var. Sabah aksam sür. Ayninsey sonuçta
- Soran+1 yıl
Tamam bilgi için saol.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Güçlendirmek için olabilir ama direk kendisinin kıl kökü oluşturabileceğini sanmam doğum kontrol hapları ezip sulandırılıp sürüldüğünde gürleştiriyomuş diye bişey duydum ne kadar doğru bilemem onu da
10 Yorumla Zeytin yağı sakalın bakımı içindir. Sakal çıkmasını istiyorsan jiletle traş olduktan sonra seyrek bölgelere sarımsak suyu uygula bir saat kadar sonra yıka.
00 YorumlaEn iyisi sarimsak. Ufak jiletle birz kes sarimsak vur. Çok can yakici ama faydasini gormuslugum vae
00 Yorumla- +1 yıl
Saça yariyorsa sakala da yarar 😄
10 Yorumla Ben beeeen✋
11 Yorumla- Soran+1 yıl
:D :D
- +1 yıl
Kullan istersen de sarımsak sürmelisin bence
10 Yorumla - +1 yıl
Ben sarimsak duymustum babamdan
00 Yorumla - +1 yıl
Cikmiyosa birak zorlama
00 Yorumla - +1 yıl
oyle sacmasapan seyler ise yaramaz git ektir
00 Yorumla sarmısak dene
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Onu denedim, biraz işe yaradı ama cilt için çok zararı var. Yani sarımsak faydadan çok zarar getiriyor. Benim cildim zaten hassas. Sarımsak en kötü yöntem olurdu bu açıdan. Ama önerin için yine de saol. :)
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
HYor
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Jiletle bol bol
10 Yorumla Hayır genetikla laakalı birşey.
00 Yorumlabadem yağı işe yarıyor diye biliyorum
00 YorumlaErkeklerden çok kızlar yanıtlamış 😂
00 Yorumla- +1 yıl
Sakal kökün yoksa ne sürsen fayda etmez
00 Yorumla kıl tüye badem yağı diye biliyorum ben
00 YorumlaHergün jilete vur misss
00 YorumlaSarımsak kullan
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kullanmadim
10 Yorumla - +1 yıl
Çıkmıyorsa zorlama
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ne yapacan sakalı
00 Yorumla - +1 yıl
Evet
00 Yorumla 😅 tezek dene
00 Yorumla- +1 yıl
Evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Sakal çıkarmak için zeytinyağı kullanılır mı?
Sevgili dostlar,
İlginç bir soru daha.
Zeytin mutlaka işimize yaradığını yağı ise her derde deva demiştik. Her parçasının da mutlaka ve mutlaka bir işimize yaradığını bir kez daha hatırlatmak isterim.
Erkeklerin kişisel bakımlarında, sakalın yeri önemlidir. Sakalı olmayanların sakal çıkmasını ya da sakalı az ve cılız olanların saklarını çıkartarak daha gür sakala olması için çok fazla uğraşılmaktadır. Sakalları uzatmak, daha sağlıklı görünüm kazandırmak pek çok erkeğin istediği bir durumdur. Özellikle de sakal bırakmanın moda olduğu dönemlerde, sayısız erkek sakalını nasıl uzatacağını araştırmaktadır. Sakal çıkarmanın yolları üzerine düşünen erkeklerin aklındaki soru işaretlerini gidermek istemektedir.
Sakal çıkarma konusunda bitkisel desteklere başlamadan önce var olan sakalların kesilmesi önerilir. Bitkisel destekle uzayan sakallar, daha gür çıkacaktır.
Her duş ve tıraş sonrasında sakalların şampuanlanması uzamasına yardım eder. Ayrıca uzun sakallı kişilerin, sakal tarağıyla tarama yapması da uzamasını hızlandıran yöntemlerden biridir.
Sakal çıkarma yöntemleri, evde doğal ürünlerle denendiği gibi kozmetik ürünlerle de yapılır. Sakal çıkarma yöntemleri uzmanlar ve araştırıcılar tarafından bitkisel desteklerle tavsiye edilmektedir. Evde kendiniz en pratik yöntemlerle sakalları güçlendirebilir ve uzatabilirsiniz. Bunun için bazı bitkisel desteklerden yardım almanız gerekecek.
Bu konuda size yardım edip sakal çıkarma ve gürleştirme hakkında bilgilerden zeytinyağının faydası ve desteğini şöyle izah edebiliriz;
Yaygın olarak kullanılan sakallarınız gür çıkmıyorsa ve dökülme meydana geliyorsa zeytinyağlı sarımsak kürünü denemenizi öneriyoruz.
Sakal çıkarma sarımsak ve zeytinyağı kürü sayesinde hayal olmayacaktır.
Her derde deva zeytinyağımız kozmetik sektörünün de ham maddesi olduğunu lütfen unutmayalım. Hiçbir şey yapamazsanız; naturel sızma zeytinyağını yatmadan yarım saat önce ellerinize, yüzünüze. Saçınıza ve ayaklarınıza sürmeyi de ihmal etmeyiniz.
Sağlıklı bir ömür dileklerimle…
Saygılarımla.