Saçlarım çok fazla dökülüyordu cildiye doktoruna gittim ve bazı ilaçlar yazdı bir bakarmısınız sorularım olcak sizlere?

Saçlarım aşırı dökülüyordu cildiye doktoruna gittim ve bana sawpoo şampuan. Depo-medrol iğne yazdı 1 tane. eczanenin hazırlaması içinde karışımlar yazdı biraz alkol kokuyordu eczane kendi hazırlıyormuş bunu. ve hp biotin tablet yazdı bunları kullan 50 gün sonra gel dedi. benim sorum şu benim gibi bu ilaçları kullanan varmı? Ve maliyetide 100 tl tuttu bunların bir kısmını sigorta karşılamıyormuş. sizce bunları faydası olcakmı? iyi yaptımmı giderek bilemiyorum. kullananlar bir cevap verebilirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
bana yazmış oldugu iğne kafamı karıştırdı biraz içerigini okudum. deri döküntüsü vs kaşıntı için falan diyor bende kaşıntı deri döküntüsüde yok. bu iğneyi neden yazdı anlamadm. ayrıca saçıma kalkıp incelemedi bile. saçımın tipini sordum bakmadı dokunmadığı halde karma dedi. nasıl emin oldu buna anlamışta degilim. bu uzmanlıkmı oluyor sizce?
Saçlarım çok fazla dökülüyordu cildiye doktoruna gittim ve bazı ilaçlar yazdı bir bakarmısınız sorularım olcak sizlere?