Hangisinden memnun kaldınız ya da hangisini kullanmayı düşünüyorsunuz?
Pharmaton
Supradyn All Day
Solgar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En güzeli kendinizin hazırlayacağınız olanıdır. Doğal.
Evinizde hazırlayabileceğiniz sayısız enerji içeceği tarifi arasında meyve ağırlıklı bir ev yapımı enerji içeceği tarifi.
Malzemeler
1 şişe maden suyu
Yarım litre yağsız süt
1 adet muz
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
1 adet elma
Hazırlanışı:
Kabuklarını soymadan 4-5 parçaya ayırıp çekirdeklerini çıkardığınız elmayı, 1 adet muzu ve yarım litre yağsız sütü bir blendera koyun ve sıvı bir hal alana kadar karıştırın.
Blenderda sıvı hale gelen karışımınızı bir kaba aktardıktan sonra üzerine 1 şişe maden suyunu,
1 tatlı kaşığı balı ve 1 çay kaşığı tarçını da ilave ederek tamamen homojen bir hal alana kadar karıştırın. Ve tüketiniz.
Evinizde kendiniz hazırlayabileceğiniz ve tamamen doğal içeriklerden oluşan enerji içeceklerini spor yapmadan önce ya da sonra tüketebilirsiniz. Evinizde kendiniz hazırlayacağınız enerji içeceklerinizi enerjiye ihtiyacınız olduğunda ya da konsantre olmakta zorlandığınız durumlarda da bir bardak tüketebilirsiniz.
Her ne kadar hazırlayacağınız enerji içeceği tamamen doğal ve yararlı maddelerden oluşmakta olsa da yine de her şeyin fazlası zarar ilkesinden yola çıkarak kontrollü şekilde tüketmeniz gerekmektedir.
Vücudunun ne kadar enerji ya da vitamine ihtiyaç duyduğunu bilmeden bu tip talviyeleri kullanmak çok yanlış die düşünüyorum.
Ben de okuyanlara yazdım zaten 😁
hiç kullanmadım
kullanmayıda düşünmüyorum
ama supradyn fena gözükmüyo
Supradyn
Cevap
14Cevap
ocean markasının bir vitamini vardı sanırım adı enerjiydi bana müthiş iyi geldi, birde pharmaton denedim ama aynı etkiyi göremedim
Merhaba. Pharmaton'u kadın hastalarımıza genelde tavsiye etmiyoruz. İçindeki ginseng yüzünden bünyeye dokunabilir. Supradyn all day en çok tavsiye ettiğim ürün benim şahsen.
Solgar gereksiz pahalı.
surda yazanlarin 3 nude kullandim hicbir etkisi yok tonla para istiyorlar almayin kullanmayin
Gigamax var, yerli bir ilaç ve çok süper bir şey.
Creatine ya da pharmaton🦊
Biscolata hindistan cevizliyi tercih edebilirmiyim
solgar biyotin kullanıyorum
Pharmatonu kullanacağım
Reklamlarda görüyorum
Bülent Serttaş dinlemek
ben hicbirini kullanmadim faydasi oluyormuki
ProMen K
Solgar
Viegra
Solgar almıştım ama burdaki değildi sonbaharda kış için takviye almıştım
Solgar