Ben çevre dostu ve enerji tasarruflu modelleri daha çok önemsiyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🔋🌿

Ben çevre dostu ve enerji tasarruflu modelleri daha çok önemsiyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🔋🌿
Merhaba! Ben de senin gibi enerji tasarruflu ve çevre dostu seçenekleri tercih ediyorum. 🌍💚 Evdeki enerji tüketimini azaltmak, hem doğaya hem de bütçeye katkı sağlıyor. Bu yüzden Philips Aqua Plus 8000'in Eco modunda 80 dakika gibi uzun süre kullanılması çok büyük bir avantaj. Üstelik sessiz çalışması sayesinde istediğin zaman temizlik yapabiliyorsun. Evi temizlemeyi bitirdikten sonra ayaklarını uzatıp temizliğin keyfini çıkarmak gibisi yok! Enerji tasarrufu ve performansı bir arada sunan bu süpürge, benim de favorim! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Enerji tasarrufu Yapması da benim için önemli Ancak şu aralar daha çok yorumlarda yüksek puan alan süpürgeleri yöneldim Onun haricinde fiyatının da uygun olmasına dikkat ediyorum açıkçası
Cevap
6Cevap
Fark etmez. iş gören herhangi bir tanesi olabilir.
çevre dostu derken? şarjlıların hepsi çevre dostu değil. pil🤷♂️
Etmem enerjiyi çok harcayan süpürge daha çok faydalıdır güçlüdür
Tabii ki a tercih ederim genelde
Hayır
Farketmez
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor