Eğer açamazsam 1 kez daha delmem gerekiyor hastayı Buda bir kez daha acı çekmesi demek.
Hemşireyim ve ellerim titriyor ne yapmalıyım?
Eğer açamazsam 1 kez daha delmem gerekiyor hastayı Buda bir kez daha acı çekmesi demek.
psikolojık bir durum tahlilde çıkmaması gayet normal psikolog ile görüşün ve sorunun kaynağini bulun bilinç altinizda yatan bir korku, veya heyecan bunu tetikliyor olabilir. Bilinç alti dediğimiz yerde başlıyor bütün herşey Umarim bir an önce geçer. BEnde de genel itibariyle bir titreme mevcut psikiyatrim nerolojiye gidip görünmemi söyledi bende gideceğim titreme için sürekli titreme ama vücudumda titreme var özellikle ellerimde geçmiş olsun.
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun 😊
teşekkür ederim
Kardeşim iletişimi koparmayalım. Atanırsan falan atandığın yeri söyle de oraya eş dost göndermeyelim dsfsff
İnşallah düzelir, o özgüvenden kaynaklanıyordur bu davranışın eğer tahlillerde bir şey yoksa. Birazcık kendi içine kapanıksan normaldir, açıl dışarıya karşı...
Kardeşim bende ağzımı açmış sizin eşi dostu bekliyordum 😂😂 saol teşekkür ederim
Benim son sınıfa geçen pamukkale üniversitesinde hemşirelik okuyan arkadaş var, eğer o yardımcı olursa ona yönlendirelim seni. D
Sen ne kadar kabul etmesende ozguven eksikliği o, yani bir şeyleri yapmaya korkutulmuşsun bu zamana kadar o yüzden yapamıyorsun işte. D
Olabilir teşekkürler ☺️
Allah yardimcin olsun bunun icin alıştırmalar var deneyebilirsin gececektir.
Teşekkür ederim 😊
Sahne korkusu gibi
Heyecandan muhtemelen
Yapa yapa alisirsin
Cevap
16Cevap
Psikologa gitmen faydalı olur. Davranışların altında onu tetikleyen sebepler yer alır. Sen de söylemişsin bunu zaten ama bu durumun üstesinden nasıl gelirim kısmında onlar yardımcı olur.
nefes egzersizleri yap sakinleştirici etkisi vardır.
dilersen bir psikologdan emdr terapisi de alabilirsin
Tek Cozumu Var Silah Kullanan Insanlarin Yaptigi Alistirmalar Var Elini Havada Tut Titremesi Gecene Kadar Sabitlemen Lazim bir Kac Yuz Denemeden Sonra Kontrol Edebiliyorsun
Psikolojik çok zor aşman , son sınıf öğrencisiyim diyorsun şimdi mi farkına vardın
Hayır bu hep vardı ellerimin titremesi yapmama engel değil ama hoş bir görüntü olmuyor
Sadece damar yolu açarken mi?
Kalçadan iğne yaparken durum nasıl?
Sadece damar yolu açarken oluyor meslekle alakalı başka hiç bir sorunum yok
Ilginç !
Hastanın canını yakmaktan çekiniyorsunuz.
Halbuki bazı IM enjeksiyoonlar damar yolunu açmaktan çok çok daha fazla can yakar
kan tahlili değilde bir nörloji görebilir. parasempatik sistemle alakalı olabilir
Kardiyoloji nöroloji dahiliye hepsine gittim gayet sağlıklı olduğumu söylediler
o zaman tamamen psikolojiktir bu heyecanı tecrübe yener en iyi şekilde. yoksa geri planda bir göreve verirler işe başladığında
Allah korusun hocam. Diğer her konuda gayet iyiyim bunu aşmam lazım
Etrafında kimse yok gibi düşün. Hasta ve sen sadece.
Sahne korkusu ile aynı şey bu
alıstırma yap 10 kişinin önünde düzelirsin
Alıştıran yapmak için canlı insan gerekiyor elimin titrediğini gören kimse oturmaz zaten karşıma 😂😂 bulursam öyle birini denerim saol ☺️
Titresin ellerin tutmasın hiç dizlerin dırındırındırın..
Merhaba çözüm bulabildin mı? Bende de aynı sorun var da ne yapacağımı bilmiyorum biri bakarken herhangibir iş yapınca ellerim titriyor.
Psikiyatri uzmanı arkadaşları davet ediyorum hanımefendi yoruma
Hergun bir tavuk kes ve ozerinde deneme yap
tavuklara yazık değil yani :)
😂😂😂
Aynen onlarada yazık olur 😂😂 en iyisi mesleği terk et
:) tavugu avm den al dolaptan onda dene bak o mantıklı. Annenlerde izlesin seni
Mesleği terk et? Muhteşem pozitif bir insansın 🙏
panik birisisin bunu zamanla aşabilirsin.
Damar yolu aça aça aşacaksın
Kan görünce de oluyor mu
Hayır
Bişey olmaz
Sosyal fobin var
Alkolikmisin
Sigara çok içiyorum
Egzersiz yap bol bol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar