Aranızda mide botoksu yaptıranlar var mı? Yaptıranlar aşağıdaki soruları yorumlarsanız çok sevinirim.
Mide Botoksu Yaptıranlara Sorularım
- İşe yarıyor mu, etkileri neler?
- İnternette yan etkisi olmadığı yazıyor, deneyimi olan varsa anlatabilir mi?
- Zayıflatıyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba,
Mide botoksu, Clostridium Botilinum bakterisinin ürettiği Botilinum toksininin mideye uygulanması sonucu midedeki düz kasların kasılmasını sınırlandırarak, mide boşalmasını yavaşlatan bir işlemdir. Mide boşalmasının yavaşlamasıyla doygunluk hissi daha hızlı oluşur, aynı zamanda daha uzun süre de devam eder. Uzun süreli tokluk hissi, iştahta azalma, daha az yemek yeme beraberinde kilo kaybını getirir.
Mide botoksu etkisini 4-6 ay gösterir, bu süreci sağlıklı beslenme ve düzenli fiziksel aktivite ile desteklediğinizde size ortalama 10-20 kg. arasında ağırlık kaybı yaşatır.
Mide botoksu, cerrahi işlemlerdeki gibi mide hacminde veya besinlerin emiliminde herhangi bir değişiklik yapmadığı için etkisi geçtiğinde, sağlıklı beslenme ve düzenli fiziksel aktivite yaşam tarzınız haline gelmemiş ve bunu sürdürmemişseniz kaybettiğiniz kiloyu geri almanız olasıdır.
Mide botoksunu kilo kaybetme sürecinizde sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek adına bir araç olarak kullanır ve beslenme uzmanınızın oluşturduğu doğru yolda amacınıza ilerlerseniz istediğiniz hedefe ulaşabilir ve bunu sürdürebilirsiniz.
Kısaca fazla kilo ve obezitenin tedavisinde hiçbir yöntem sizin için sihirli bir değnek değildir. Yapılan tüm uygulamalar sizi başarıya ulaştıracak yolda destekleyecek bir araçtır. Bu aracı en doğru şekilde kullanıp sonuca ulaşmak ise sizin elinizdedir.
Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzını oluşturmak için çıktığınız bu yolda tüm gücün sizin elinizde olduğunu unutmamanız ve kendinize olan inancınızı kaybetmemeniz dileğimle…
0541235452 bende yaptırmak istiyorum ama fiyatı nedir