Gidip bir iğne vurdurayım olarak değil.
Göğüs hastalıkları uzmanına mesela.
Göğüs hastalıkları uzmanına mesela.
link Sevdiğinizin canı mı prensiplerinizin katılığı mı başlığı ile nerdeyse 1 yıl önce gerçek hayattaki bir yaşanana dayanark açtığım anket sorudaki sonuçlarda ,
Ankete cevap verenlerde 4/3 oranında erkek 4/1 oranında bayan, yani 88 bayan ve 31 erkek, eşinin hayatının herşeyden önemli olduğunu işaretlemişti , ancak bir bayanın hayatın kıyısında tutulmasına eşinin izin verme(!) şansı %33 ancak bir erkeğin hayatın kıyısında tutulmasına eşinin izin verme(!) şansı %90 .
Yıl 2014 , galiba erkeklerde ; kadını sahip olunan " duran varlıklardan " görme eğilimi pek de değişmemiş . Hıza bakılırsa önümüzdeki 50 yıl içinde biraz kıpırdanmalar olabilir...
Doktora götürmem. Ölsün kanka.
Kakaha attım :D
sonucda hasta ve gitmek zorunda adam kadin ne fark ederki dogu tarafinda mesela kizlarini okula göndermezler ama hasda oluncada kadin doktor isderler
Böyle bir ayrım yapmam ama ben erkek doktora gittiğimde biraz utanıyorum yaa:)
Cevap
10Cevap
Kadin doktor tercih edilir ama iyi bir doktordur hsstalar memnundur tavsiye almistir o zaman gidilir ya bunun dogumu kontrolu var dogumu var hadi esin hamile sancilandi dogum doktoru erkek napican sen mi dogurtcan
ben istesemde o konularda çekinir gidemem erkek doktora ama gerekiyorsa da gidilmeli bence.. dinimiz bile bu konuda serbestlik tanımışsa sıkıntı olacak bişey yok bence
100 km sınırı var dinimizde.
oysaki sadece bu şehirde yok.
doktora öyle bişey yok güzel kardeşim. kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. buyur ara bir diyaneti gerekli açıklama yapılır zaten..
Annem hep erkek doktora gidiyor, babam her randevu sonrası annemi bir güzel dövüyor, kadın tam iyileştim derken yine hastanelik oluyor :/
Yıl 2014. Yobazlığı aşmalı
hangi cagda yasiyoruz ayrica doktorlarin yemini var onların işi bu.
Siz hasta mısınız yahu adamlar senin eşinin sevgilinin memelerini görmek için onca yıl okuyup doktor oluyor zaten.
Kadını yok mu o doktorun kadın doktora götürürüm ak :D
Sadece sağlıkta namahrem yoktur ama giden kişinin ne niyetle gittiği de önemli
ooo biz ne doktor p*rnoları gördük gfhjaklşiasda :DDD
Ya göğüs nesede benim arkadaşın basuruna bakmak için parmakladı doktoru hemde erkek utandım onun adına :D
olabilir,rahmetli amcam da jinekologdu.Ben mesela izin veririm,konu sağlık olunca herşey boş valla parası batsın...5 yıldız.
tabi ki gidebilir sonuçta sağlık bu. ters birşey olursa iyon hekimin götüne sokarım o adamı askjdhsakd
Doktorun kadını erkeği olmaz. Şu cahil kafadan kurtulun artık.
eger o kdar cok kadin doktor istiyorsaniz kizlarinizi okutun sonra kalkip elestrin.
bayan dr tercih ediir ben izin versem bile o gitmez, laf aramizda tam psikopat ellenmeyi sevmiyor.
Tıp,medeniyet,2014,nerede?
Aşmadık mı daha bunları?
yıl 2014
doktora namahrem olmaz. sağlık bu şakaya gelmez.
Idam ederim nişanlımı.
Neyin kafasındasın?!
gayet normal bişey.ölcekmi kız.
konu sağlıksa erkeği kadını olmaz .
Ellesin ne var.
ayıp soran kardeş kıza sen kaşar mı diyorsun?ya annen/kızkardeşin hastalansa da erkek doktordan başka çaren kalmazsa?o değil de erkek doktora da kalma hani...ayıp ayıp hiç oldu mu bu?!
normal bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar