Hafiza güçlendirme Zeka hapı var mı (unutkanlık ve ezber yapamama var!)?

Arkadaşlar şimdi benim hafızam çok zayıf mesela saati bile zor öğrendim, ve ezber yapamiyorum cok kotu bir durum yazı yazarken kafam karisiyior 2018 yazacaksam karıştırıyorum.'ailemde alzheimer hastalığı olan kimse yok! Hafıza güçlendirici ilaçları araştırdım bir çok ilaç çıktı nootropil diğe bir ilaç çıktı aile hekimine danışıp sordum o hiç birşey yapmaz dedi kulakla alakalı dedi eczaneye sordum oda kanı sulandırıyor başka birşey yapmaz dedi başka eczaneye sordum oda kardeşim ben satar parama bakarım lütfen alma doktora git belki başka birşey vardır dedi yarın kan vericem ama şimdi bitane daha ilaç buldum adı flex999 n11. com da bile satılıyor gençler bı yardım bakın çok ciddi bir konu bu cidden bilginiz varsa bir yardımcı olun fikir alışverişi yapalım.
Güncellemeler
+1 yıl
Kan tahlillerinde b12 acayip düşük çıktı normal bir insanda 400 olması gereken oran benim kan tahlillerimdr 79 çıktı demir eksikliği de çıktı gözlerimde de görme kaybı vardı zaten demek ki sizinde dediğiniz gibi B12 eksikliği nedeniyle hafıza zayıflığı oluyormuş
Hafiza güçlendirme Zeka hapı var mı (unutkanlık ve ezber yapamama var!)?