Ben hayatımı etkileyecek şeyleri düşünmekten kafam ağrıyor Eve halı aldım 4 ay düşünüp karar verdim Yaşım geçiyor birini bulup sevemiyorum bile Karar değiştiriyorum çünkü
Tatile gitmek oluyor. Kazandığını biriktirmek değilde, istediğin bir şey için harcamak oluyor. Çocukken hayalini kurduğun yetişkinlik maceralarını gerçekleştirmek oluyor. Emin ol bunları tek tek yapıyorum. O kadar farklı ki. İnsanlar yapamıyor ama ben yaşıyorum bu hayatı diyebiliyorum
Bunları yaptım arabamı satıp yeni bi tane aldım Yakında tayin istedim gideceğim Allah’ın izniyle ama daha var ve bu yavaşlık beni öldürüyor. Yaşam tarzımı değiştirdim Kılmadığım namazlara Töbe ettim namaza başladım. Belki de benim de sınavım bu Sıkıntım yok Allah’a şükür ama iç sıkıntısı var bende hiç bir yere sığamıyorum imanım olmasa çoktan öldürmüştüm kendimi. çok boş geliyor hayat aşırı boş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
öyle ilaç yok karar vermelisiniz. zorlayarak
Aha bu ben. Bazen yemek bile seçemiyorum. Sinir bozucu
O basit bir konu
Ben hayatımı etkileyecek şeyleri düşünmekten kafam ağrıyor
Eve halı aldım 4 ay düşünüp karar verdim
Yaşım geçiyor birini bulup sevemiyorum bile
Karar değiştiriyorum çünkü
İşte. Mesela iş kuracam. Bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum mesela. Ama karar veremiyorum hangi sektörde ne yapacağıma
Zor konu
Bu arada yaşın geçmiyor. boş ver. Hayatını yaşıyorsun. Evliliğin acelesi yok. Ben öyle düşünüyorum en azından
Hayat yaşamak nasıl oluyor
Tatile gitmek oluyor. Kazandığını biriktirmek değilde, istediğin bir şey için harcamak oluyor. Çocukken hayalini kurduğun yetişkinlik maceralarını gerçekleştirmek oluyor. Emin ol bunları tek tek yapıyorum. O kadar farklı ki. İnsanlar yapamıyor ama ben yaşıyorum bu hayatı diyebiliyorum
Kararsız bi arkadaş daha bul ve kararları sen ver
Ben de çok kararsızım bunun en iyi ilacı fazla. dusunmemek
Biyerde odagını değiştirmek
Nasıl mesela
Farklılaştırmak lazım
Anlamıyorum
Yahu hayat rutininin değiştir giyimini kokunu sacını mesela
Bunları yaptım arabamı satıp yeni bi tane aldım
Yakında tayin istedim gideceğim Allah’ın izniyle ama daha var ve bu yavaşlık beni öldürüyor. Yaşam tarzımı değiştirdim
Kılmadığım namazlara Töbe ettim namaza başladım.
Belki de benim de sınavım bu
Sıkıntım yok Allah’a şükür ama iç sıkıntısı var bende hiç bir yere sığamıyorum imanım olmasa çoktan öldürmüştüm kendimi. çok boş geliyor hayat aşırı boş
Spora basla giyimini tarzını rengini değiştir
İnsan avuntusu bunlar iki gün sonra biter eski hale dönersin
Yoo alakası yok
Jules Payotun irade Terbiyesi adlı kitabı oku
Kitap okumayı sevmem