Arkadaslar kendimi bildim bileli bacagım hep böyle kalin ve ayak bileğim ayağım böyle şişik gibi en son doktora gittim doktor dedi ki biraz ödem var seni başka bir doktora gönderecem ama doktorlar hic birşey bilmiyor ya :( henüz 18 yaşindayim bu nasil olur ne ödemi bu :( özguvenim zaten bu yüzden yerle bir :( tavsiye verirmisiniz bu ödem nasil gecer? Bu arada pek şişman değilim. Boyum 1.66 kilom 65
Bacagimda ayak bilegimde ve ayagimda ödem var (resimli)?
Selam, ödemden kurtulmak için maydonoz içeren şeyler içebilirsin. Isırgan otu da ciddi ödem atar. Ben yakın zamanda ödem ile ilgili video çekmiştim. Bir dr eğer tuz çok kullanıyorsan azalt. Bir gram tuz bir bardak su topluyor vücudunda.
@AlessiaBeste Aynı sorun bendede var bir bacağım ve ayağım ödemli yaklaşık 4 yıl oldu be hiç geçmedi gerçek insanda özgüven bırakmıyo :(( çok üzücü ve sinir bozan bişey bu.
Bak ödem falan görünmüyor, senin backa yapin öyle, biraz 5 kilo falan bir fazlan var, onu verince gayet normal incelir. Özgüvenin bu yüzde neden yok, onu anlamis degilim, ödem degil o bacak yapin, cok güzel ayaklarin, bacaklarin var, tam bir kizda olmasi gerektigi gibi. Ödem degil ooo
ooo ödem degil, ayak bileginin yapisi öyle, sevin men lazim aslinda, yanlardan kemikler ciksa dahami iyi, güzel bacaklari kizlarin diz kapaklari gömülü olur, seninki öyle, bileklerde öyle , sen sacmaliyorsun. Az ödem var diyen doktorda dersine iyi calismamis, ödemin azi cogu olmaz, varsa sebebini arastirmasi lazimdi, kaldiki bu ödem degil. Gördügüm kadar tabi
5 kilo fazlan var, her insanda fazla yag birikimi farkli yerlede olusur, bazi insanlarda kalca ve bacak, bazi insanlarda kalca, göbek, kollar, yani farkli. Sende bacaklarinda o biraz fazlalik, 5 kilo ver o sislik dedigin yer kaybolur, 8 kilo ver bileklerin ortaya cikar
Elbette geçer bozma moralini lütfen uzay cağında yaşıyoruz artık. Eğer dediğim gibi bir durum varsa ilk etapta varis çorabı ve toplardamar onarıcı ilaç tedavisi başlanacaktır. Fotoları uzaktan çekmişsin damarlar belli olmuyor bilek kısımlarını daha yakından ve net çekersen daha iyi yardımcı olmaya çalışacağım.
En İyi Cevaplar