Bugün endoskopi oldum. Midem öncekinden daha fazla ağrıyor. Ara ara keskin bir şekilde bıçak saplanır gibi oluyor.. Bir sorun mu var? Hastaneye gitmem gerekir mi?
#melankolikduygular•
#melankolikduygular•
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Endoskopi midenize ucunda kamera ve makas olan hortumu midenize atılması işlemi. Asıl soruya geliyorum zaten endoskopi netecesinde midenize bakılmıştır ve oradan küçük bir parça alınmıştır yara olan yerden bir hafta sonra endoskopi sonucunuzu almak için aynı doktorunuza başvurun o size ilaç verecektir. Birde asitli yiyecek ve içeceklerden uzak durun domates gazlı içecekler çikolata bunlar mide düşmanı doktorunuz size bunları söylemiştir zaten Geçmiş olsun...
Teşekkür ederim yorumunuz adına. Parca alınmadı , sonuc çıktı. ilaç verdi doktor buna rağmen ağrı olunca ister istemez endişe ediyor insan..
Şimdi yorumunuzu gördüm. Ağrı kesici aldığınızı yazmışsınız. Kesinlikle bu süreç neticelenene kadar kullanmayın daha beter olursunuz. mide buluntası ya da ishal eşlik edebilir bu süreçte yağlı yemeklerden uzak durun maydonoz helva pirinç yemekleri iyi gelecektir size bunları tüketin. Ama mutlaka doktorunuza gidin o size en uygun perhiz ve ilacı söyleyecektir. Ben iki defa endeskopi oldum o yüzden bu süreci iyi biliyorum.
Çok teşekkür ederim, çok incesiniz dediklerinizi dikkate alacağım 🙏
Bende de olmuştu ama 1 gün gibi bir süre olmuştu eğer fazla olursa doktora acil gitmeni öneririm
Peki teşekkür ederim.
ben de oldum bişey olmadı. yorum da yapamam yanlış yönlendirme olmasın. ha kısa mı sürdü uzun mu
Anestezi verdiler kısa sürdü diyor annem
anestezi yapılmadı bana kısa sürdü. teşhis ne konuldu
Gastrit , iki tane yara varmış midemde
Cevap
7Cevap
normal aci ve eksi tat'da gelebilir.
Evet oda var 😣
Takilmayacak gibi olsa takmazdım 😑 teşekkürler yinede..🙏
Ağrıyor işte 😔😣
1 haftaya yakın çektim normal
1 hafta mi 😣
İçtim 😣