yaşayan var mı bu durumu... kafayı yemek üzereyim ameliyat sonrası antibiyotiklerden dedi doktor ama 2 bucuk ay oldu... hiç düzelme yok ilaç dışında ne yapilabilir?
Sinavım var ders calisamiyorum
Sinavım var ders calisamiyorum
Kesinlikle bir yerde bir hata var. Benim bir tanıdık oldu, hiçbir ağrı sızı falan yok. Bünyeden bünyeye yapılan operasyona göre belki değişiyodur ama çok da ağır bir ameliyat değil. Yani benim bildiğim en azından hiçbi ağrı sızı olmaması lazım. Hafif hafif olcaktır elbet.
Korkunun ecele faydası yok dicem klasik olcak. Ama cidden öyle, sağlık bu şakaya gelmez.
Geçmiş olsun efenim.
safra sindirimde önemli rol oynar belki onun eksikliğinden kaynaklana bilir
niçin ameliyat olmuştun?
sağlıkla fazla ilgilenirimde safra kesesi konusunda gerçekten çok bilgim yok
geçmiş olsun :(
Benim ninem oldu 45 gun once ama oyle bir seyi yok. Bence baska doktorlara da gorunmelisin cok gecmis olsun :(
Evet ya aynen ozel hastaneye gittik onlar bile sogru duzgun ilgilenmiyor ozellikle hemsirelerin hicbir seyden anladiklari yok ama sen mutlaka baska bir doktora gorun arastir biraz netten bak yakin cevrendeki doktorlari vs eger yapmadiysan bence ihmal etme sagliktan onemli bir sey yok
Cevap
0Cevap
Bende öyleyim düzeldin mi şu an nasılsın peki veya doktora gittin mi?
Doktora tekrar gitsene :/&
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar