resmen şu an klozet suyunda yüzerek sağa sola hareket ediyorlar
ne yapacağım allahım çok korkuyorum. ağlıyorum şuan
ne yapacağım allahım çok korkuyorum. ağlıyorum şuan
canım panik yapma.olabilir böyle vakalar çok görüyoruz bitek senin başına gelmiyor sakin ol.Ama hastaneye gitmelisin hemen gecikme.Kurt demişsin ama birsürü parazit çeşidi var.Necator americanus, a.duodenale, s.strongiolis, trematod, sistematod, trichura vs. birsürü parazit çeşidi var.Hangisi olduğunu hastanede tespit edip ona göre ilaç vericekler.Sakin ol panik yapma.Böyle gelen birsürü hasta var.Bi ilaç tedavisine bakar sadece çok kolay tedavisi de.Sadece gecikmeden hastaneye git tamam mı tatlım :)
Millet kurtlarını düğünde dernekte oynayarak döker sen de evde döküyorsun :)
korkacak bir şey yok... çiğ şeyler yemekten kaçın zaman içerisinde biter.. veya doktora görünebilirsin.. önemli bir sorun değil tek zararı zayıflatır..
caps ver inanmadık
Cevap
11Cevap
olur. normaldir. çevrende halk sağlığı merkezi varsa oraya git. onlar ilgileniyo genelde bununla. yoksa aile hekiminin yazacağı aşırı tatlı bir hap olacak maaile hafta aşırı kullanacaksınız. geçecek. zayıflatıyor falan diye geciktirme ama. tüm sindirim sistemin çöker maazallah.
içinde daha vardır onlardan .git eczaneye veya doktora ilaç versin.ölsünler.bulaşıcıdır ailende aynı ilaçtan içsin.iççamaşırlarını kaynat.çiğ köfte vs yeme dikat et.yemek yaparken tuzuna bakcam diye dolma içi kıymalıysa yeme.elini sık yıka.temiz elle yemek ye.umumi tuvaletlerden uzak dur.
allah belanı vermesin içim bir tuhaf oldu git doktora buraya neden yazıyorsun ulan midem kalktı yemin ediyorum
sıkıntı yapma bağırsak kurdu.eczaneye git kurt ilacı istiyorum de verirler.ailecek kullanmanızı tavsiye ederim.eczaneden nasıl kullanman gerektiğini anlatırlar.
link 1. iğrenç soru bu 2. de senin sorun :)
Birde:
Ulan yemek söyleyecektim. Saolasın param cebimde kaldı. 5 yıldız sana
Bağırsaklarına yumurta bırakmıştır. Çıktı diye düşünme sakın, ilacı da var
kim bilir içinde daha ne kurtlar var öyle =( canlı canlı kıvıl kıvıl doktora git ilaç versin şurup versin
Dahiliye uzmanına git en kısa zamanda.Gerekli ilaçları içersen düzelir sorun.
tokdura git, bağırsaklarında koloni kurmuşlardır şimdi onlar.
1 niye aglıyosun 2 ılacı var 3 sıkıntı yapma kendıne gel 3 adımda harıka sonuc :)
Benim dışgımdan da kurt çıkmıştı 2 yıldır falan hiç umrumda değildi halada çıkıyor bi sorun olurmu?
Ya bendede oldu şu an klozette aynı seninki gibi geziyolar bunun tedavisinde hangi parazit türü olduğu nasıl anlaşılıyo
Basırsak kurdu vardır o zaman bagırsaklarında
bagırsak kurdu için eczaneden ilaç al
Çıkmış işte korkma artık.
yumurta bırakıyorlar ama bağırsaklara. :)
napıcan doktora gidip ilaç alacaksın
Doktora görün hemen.
klozete bakarakmı yazıyosun ?
:D:D
tamam sustum kdfjnkfjnbf:D
Doktora git .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar