Esim benden git gide soguyor, ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar, ilk defa böyle bir platforma mesaj atiyorum cünkü kendimi cok caresiz hissediyorum. Esimle 4 yil önce cok böyük bir ask sevgi ile evlendik. 2 yasindada bir kizimiz var. Ikimizde calisan insanlariz, vben büyük bir sirkette isci olarak calisiyorum, esimin kendi is yeri var. Esim calismayi cok seviyor bu hep böyleydi bunu biliyorum, ve ona görede eve para getiriyor yani maddi sikintimiz cok sükür yok. Ama cok calissada baslarda daha ilgiliydi daha cok sevgisini gösterirdi daha cok umursardi beni. Artik benden iyice koptugunu hissediyorum. Haftanin 7 gününü sabahtan geceye kadar calisiyor, calismasada arkadaslariyla vakit geciriyor. ne benimle nede cocukla ilgilenmiyor. Esim yapi olarak soguk kanli bir insan. Cok konusmayi denedim bana karsi ilgisizliginden yoruldum dedim, ben soguk degilim sana öyle geliyor dedi hep. Ama git gide aramizdaki bagin koptugunun farkindayim. Kücük tartismalar hemen büyük kavgalara dönüsüyor, bosanma kelimesi gecincede, ben bosanmak istemiyorum ama sen istiyorsan seni tutmam bosan diyor. Tek istegim biraz olsun bize ilgi göstersin sevgi göstersin, cokmu sey istiyorum. Kocamin umrunda olmadigimi düsünüyorum. Cinsel iliskiyi soracak olursaniz orda bir sorun yok hersey yolunda gidiyor.
Esim benden git gide soguyor, ne yapmaliyim?