Kızlar merhaba. Ben internette birkaç araştırma yaptım da size bir şey sormak istiyorum ama sadece gerçekten kullanılanlar cevap verebilir mi? Ben zayıflamak istiyorum da, Herbalife ya da xls nutrition shakeleri var, bu ürünleri kullanarak zayıflayabilir miyim? Xls nutrition eczanede satılıyor, herbalife ise bilmeyen yok yani. Herbalife veya xls nutrition kullananlar var mı aranızda ya da tanıdığınız? Gerçekten işe yarıyor mu? Boşuna para vermek istemiyorum da, lütfen gerçek yorumlar yazın.Herbalife işe yarıyor mu?
Herbalife ya da xls nutrition hakkında bilgisi olan var mı?
Öncelikle şunu belirtmeliyim; Herbalife veya XLS Nutrition tarzı takviye ürünlerle kilo vermeye çabalamaktan önce yapmanız gereken daha önemli bir şey var, sağlık durumunuzu kontrol ettirmek. Eğer uzman doktorlara gitmeden bu tarz ürünlerle beraber diyet ve spor yaparsanız, sağlığınızdaki gidişatı gözlemleyemez, verebileceği zararları tahmin edemezsiniz. Yine de ben size Herbalife ve XLS Nutrition hakkında kısa bilgiler vereyim, tercih yine sizin.
Herbalife nasıl kullanılır, ne işe yarar?
Herbalife
Herbalife ürünleri belli bir kullanım süresiyle kullanıcılara sunulmaktadır. Örneğin: shake formülleri günde 2 kez kullanılmak üzere 1 aylık gibi bir paket içeriğine sahiptir. Aynı şekilde bitki karışımı içeren tabletleri de günde 2 kez kullanılması tavsiye ediliyor onlar için. Zaten Herbalife adının altında birçok kilo verme ürünleri mevcuttur. Bunlar genellikle; - B ve C vitamini, - Kalsiyum, - Demir - Çeşitli mineraller içermektedir. Bu içerikle beraber günlük almanız gereken besin değerlerini gerek formül içecekleri ile gerekse çaylarla alarak yemek yeme alışkanlığını değiştirebilecek türden yaklaşımlardır. Çünkü bağırsaktaki yararlı bakterilerin daha iyi çalışabilmesi için life, çene kaslarını çalıştırmak için katı besinlere ve belli bir doyuma ulaşabilmemiz için de yemek yemeye ihtiyacımız vardır. Fakat bu ihtiyaçları Herbalife formülleri ile sağlayamayız. Aynı besin ögelerini doğal besinlerle de sağlayabilmekteyiz, aklınızda bulunsun ;)
XLS Nutrition nasıl kullanılır, ne işe yarar?
xls nutrition
XLS Nutrition da Herbalife ile benzer şekilde shake olarak piyasaya çıkan bir üründür. İçeriğinde genellikle: - Protein, - Vitamin (ifade edildiğine göre tüm B vitaminlerini içeriyormuş), - Mineral, - Lif kaynağı bulunduğu ifade ediliyor. Aynı zamanda hayvansal protein ve gluten içermediği de belirtiliyor. Soru şu: Gerçekten kullanmaya değer mi?
Şahsi fikrim ve uzmanların görüşlerine göre; bu tarz komplex içeceklerle vücudun ihtiyacı olan besin değerlerinin ne kadar doğru şekilde alındığı konusu bir muallaktır. Siz bir muzu yerken içerisinde protein olduğunu bilirsiniz, hem de üstünde herhangi bir etiket olmamasına rağmen. Peki bu ürünlerin etiketlerine ne kadar güvenebilirsiniz? Bunun için hepimizin ürünü kullanmadan önce laboratuvarın yolunu tutmamız gerekir ki gerçek değerlerini, içerisinde gerçekten neler bulunduğunu öğrenebilelim.
Demem o ki; işini en iyi şekilde yapan uzman diyetisyenler var, elimizin altında kendi anatomi ve fizyolojimizi öğrenmeyi sağlayacak internetimiz ve kitaplarımız var, ülkenin her köşesinde bir spor salonu var hatta YouTube uzman egzersizlerinin videolarıyla kaynıyor. Yani bu kadar imkan varken neden harekete geçmek yerine beslenme düzenini bozup bir ürüne tabii olasınız ki?
Ablamla birlikte 6 aylık aldık şirkete üyeyiz. Ama sana tavsiyem; eğer çok paran yoksa alma. Aylık alacağın yer 400'e alıp sana en az 1000 liraya satacak. Ben 5 kilo verdim, 2 ayda zaten diyet yapsam kendi kendime aynı kiloyu yine verirdim. O shake bir öğün, yani sadece öğlen yemek yiyebilirsin. Sabah ve akşam ondan içmen gerekiyor. Yanında aloe verası, çayı, hapı var. Bir de 3-5 litre su içeceksin. Yanında da yürüyüş yaparsan anca gidiyor. Yani en iyisi bir diyetisyenle görüşüp diyet ve spor yaparak kilolarından kurtulman.
Ben aile boyu 9 yıldır Herbalife kullanıyorum ve çok memnunum. Öyle 400 e al 1000 e sat yok en fazla %50 karla satıyorlar. Ve 9 yıldır ailede herhangi bir sağlık sorunu olmadı hatta çok iyi geldi
Herbalife ürünlerini kullanarak 37 günde tam 16.5 kilo verdim. Tamamen kişinin kararlılığı ile alakalı. Ürünleri kullandığın saatlere dikkat etmelisin. Su oranını da iyi ayarlaman gerek. Ürünler işe yarıyor ve şu an seti 330 yanılmıyorsam bir de danışman tahsis ediyorlar ben o sayede verdim. Tavsiye ederim. Ama kulübe kesin git yani eve aldığın ürünü ne hazırlarsın ne de yersin. Aksatmamaya dikkat et.
Shake tarzı ürünler içerisinde vücudumuzun ihtiyacı olan besin ögelerini içerse de açlık yaratıyor. Ürünleri kullanmaya bırakanlar da bu sebeple verdikleri kiloları kısa sürede geri alıyor. Yani kullanılacaksa çok uzun süre kullanılmalı ki bu da uzmanlar tarafından hiç tavsiye edilmez.
Herbalife ürünlerini çok duydum ve çevremde de kullananlar var. Fakat ben kullanma taraftarı değilim. Doğal besinler varken ve kendi irademle kilo verebilecekken içinde ne olduğunu bilmediğim ve güvenmediğim ürünleri tercih etmiyorum, tavsiye de etmiyorum. Xls Nutrition da Herbalife shakelerine benziyor, hatta ambalaj olarak bile neredeyse aynı.
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile, 1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar. 2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur. 3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır. 4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın. 5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var. 6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar. 7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı “Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su, 2 Tatlı kaşığı yeşil çay, Yarım limon, 1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz. Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz. Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz. Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz. Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herbalife ile zoraki, aç kalarak, verilen kilolar geri alınıyor. Bunu deneyen yakınlarımda net olarak, istisnasız, gördüm. Üstelik birkaç yıl sonra hepsinde karaciğerde yağlanma çıktı. Bu yüzden fazlasıyla tepkiliyim bu tarz ürünlere. XLS Nutrition nasıldır bilmiyorum, ama o da Herbalife gibidir diye düşünüyorum.
En güzeli düzenli ve dengeli beslenme, arada ödül yemekleri ve spor. Spor olarak sadece yürüyüş de olsa işe yarar 🌺
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ben önermiyorum hemde hiç kullananlar var faydalı bulanlar var satanlarla da çok konustum ama doğal bir yöntem değil
Şahsen ben kullanıyorum ve 64 kilo verdim isteyen herkese de tavsiye ediyorum inanmayanlar oluyorsa da istagramdan bana yazıp eski yeni halimi atabilirim valla herbalife ile ilgili bilgi Tam veremem satıcısı değilim sadece kullanıcısıyım kullandığım kadarıyla anlatabilirim istersen cansuu_aleynaa_das
En İyi Cevaplar