Ben nerede yanlış yaptım? 🙄
Aranızda Anestol Pomad Krem kullananlar yan etkilerini yaşadı mı?
Ben nerede yanlış yaptım? 🙄

Ne için kullanıcan ben 1 yıldır kullanıyorum bişey olmadı
Kıl tüy alırken acımaması için kullanacağım, ancak yan etkilerini okudum ve bunları yaşatıyor mu ya da işe yarıyor mu diye merak ediyorum
Ben geciktirici olarak kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım
Evet onu da yeni öğrendim ancak bro hissizleştiriyormuş ne anladın o işten hesabına önemsiz buldum
Yok ya normal geciktiriciler gibi değil çok iyi süreyi 3-5 dk uzatıyor ayrıca hissizlik yok
Hmm anladım ben yeşili düşünüyorum bro öyle kontrol edebiliyorum sana da o an yeşili düşünmeni tavsiye ederim😊
Yeşil ne başkan bişi anlamadım 🤔🙄
Bro o an kendi ormanda yaprakları izliyormuş gibi hisset motivasyonunu başka bir yere ver
Hee o olmuyo bende kafayı başka yere verdimi altaki kafada küsüyo iniyor benim olaya odaklanmam lazım reis
Tamam işte kontrol edebilmekte odur ereksiyona yakın hafiften indirmeye çalış tekrar devam et
Tam iniyo ya
Bro kontrol etme pratiği yapacaksın o zaman🙄
Aynen denerim ama fayda etmez bana sürüyorum kremi vura vur gidiyorum
O kremi her kullandığında azalt bence her bir krem kullanmanda az krem sürerek süreni uzatmaya bak psikolojik birşey bu yavaş yavaş alışırsın
Kullandım birşey olmadı
Teşekkür ederim 👍
Rica ederim geçmiş olsun
😊🙋♂️
Ağrı kesici bu krem. Uyuşturucu ne alaka
Bana öyle dediler 🙄
Ancak kullanım alanına da baktım, apda öncesi sonrasında kullanılabilir yazıyordu umarım sonrası yazmıyor ya da yanlış hatırlamıyorum 🙄
Yok bee. Öyle olsa kızlar uygulardı. Ağrı kesici bu krem. Basura falan veriyorlar kaşıntıyı falan alıyor
Sanırım birisi beni oltaya getirdi uğraştırmak için. Ben ona sorarım👍
😂😂😂 aldıktan sonra tekrar sürseydin belki acısını alır diyecem de o zamana da acısı kalmıyor ki
Evet ilk başlarda çokça can yaksada bir müddet sonra uyuşuyor kendiliğinden. Vucut doğal anestol salgılıyor sanırım
Aynen ☺
Cevap
0Cevap
Kullanmıştım. bir yan etki görmedim.
😀 Duymak istemiyorum bunu
O derece kötü mü yaşatıyor yan etkilerini? 🙇🏻♂️
O ne ki
Lokal anestezi kremi
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar