Ya lutfen uzulme sen. Sorunu ve gorusleei okudum gercekten uzuldum. Bak hersey kendine inanmakla hayata tutunmakla baslar. Kiloluyum diye sakin kendini eve kapatma hayattan zevk almayi erteleme. Degerinin farkina var. Istersen bana takip at elimden geldigince seni dinler yardimci olmaya calisirim. Azimle ve yavas yavas ilerle. Oyle kilolu insanlar gordum ki zayiflayinca icinden cevherler cikan😊 Bak bende son zamanlarda kilo aldim asiri olmasa da bende vermeyi dusunuyorum. Insan sagligi icin bunu basarmali. Basaracaksin eminim ben. Sakin kendini ben cirkinim yaratigim diye asagilama bidaha. Kendine deger vee icindeki guzelligi ortaya cikar olur mu😊
Tabi ki değişir. Vermen gereken kilo tam olarak ne kadar bilemiyorum ama hepsini verdiğinde yüzünün bambaşka bir hal alacağını söyleyebilirim. Yalnız, yapıyor musun bilemedim ama spor şart. Yoksa yüzün için olmasa bile vücudunda sarkmalar ve çatlaklar olur... Kolay gelsin, umarım her şey istediğin gibi olur :)
Evet değişir doktora git ve onun kontrolünde dengeli bir diyet uygulayıp spor yap. Evet biliyorum buradan yazması kolay ama kilon ilerleyen yıllarda ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
Üzgünüm. Ama emin olabilirsin insan 10kilo aldığında bile suratı poğaçaya dönüyor zayıfladığında çenen dahi şekil alıyor bana güvenebilirsin. Sadece yapabileceğine inanman gerek.
Tabii ki. Yüzünde yağlar var evet ama sonsuza kadar kalacak diye bir şey yok. Zayıfladığında suratın incelecek kendi şekline dönecek çenen şekillenecek göz kapakların bile inecek (şekli değişmez sadece yüzünle orantılı hale gelir) O yüzden endişelenmene gerek yok, düzelecek.
ilk önce sırtını sıcak tut. .. odayı klima al.. soğuk değil belli sicakliga getir. .. soğuk suyla duş alma. .. nefesini zorlama. . sadece kalça ile başla. . ishal olmaya çalış. .. bol bol cinsel ilişkin olsun. .. elbiseni günlük 4 kere değiştir. .
En İyi Cevaplar