Güzellik & Bakım Kilo verince yüz hattım ortaya çıkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu an orantısız duruyor ama burnum ve dudakları tamamen ön plana çıkartmak istiyorum Kilo verince yüz hattım ortaya çıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Daha ne kadar cıkacak yahu trafıkte kaza yaptırır adama 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dudaklar cok ön planda Yorumla
zєттαтιвутє Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Evladim zaten manda dudagi gibi dudagin var. Bir de zayiflarsan bir çift göz ve dudak kalır cakinin gelini gibi gezersin ortalikta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤨 Yorumla zєттαтιвутє +1 yıl Öyle gözlerini devire devire bakma bana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herşeyi geçtim de bu gözleri neden böyle yaptın tecavüz zanlısı gibi 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Tanıdık çıkmasın diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıdık mı 21 yüz yılındayız var mı böyle hala kızlar akrabam ailem görmesin kafası Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlarım falan görürse dalga geçer😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıdık arkadaşlar hiç uyuşmuyor bel ki Ailen ve ve çevresi muhafazakar çok saçma ya bir insan kendi kızını kısıtlar mı hemde 21 yüz yılında olmamıza rağmen Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama ailem beni asla kısıtlamıyor Yorumla Soran +1 yıl Özgürüm tabii ki de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan bu gözler boyalı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen özgürsün ya bırak hangi kız bu ülkede özgür :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak sen bunu kendine yediremiyorsun diyemiyorsun kendini kandırıyorsun kendini kandırmış olabilirsin beni kandıramazsın tatlım Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. her zaman kilo verince yüzden gitmez ki bazen yüze bakarsın kilolu dersin ama tam tersi fizik 0 0 Yorumla
ALEKSEI_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl İnsan ilk önce yüzünden kilo verir yani ilk farkı yüzünde görürsun. En zor giden yer ise bel bölgesidir. İlk incelen yer yüzdür 0 0 Yorumla
Komşu_oğlu Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Dudakların zaten ön planda dehşet ötesi bişey bunlar 😍 1 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Kilo verdiğinizde ilk önce yüz ön plana çıkar. 1 0 Yorumla
AkrepManN Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Çıkar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Daha ne kadar cıkacak yahu trafıkte kaza yaptırır adama
?
Dudaklar cok ön planda
Evladim zaten manda dudagi gibi dudagin var. Bir de zayiflarsan bir çift göz ve dudak kalır cakinin gelini gibi gezersin ortalikta
🤨
Öyle gözlerini devire devire bakma bana
Herşeyi geçtim de bu gözleri neden böyle yaptın tecavüz zanlısı gibi
Tanıdık çıkmasın diye
Tanıdık mı 21 yüz yılındayız var mı böyle hala kızlar akrabam ailem görmesin kafası
Arkadaşlarım falan görürse dalga geçer😂
Tanıdık arkadaşlar hiç uyuşmuyor bel ki Ailen ve ve çevresi muhafazakar çok saçma ya bir insan kendi kızını kısıtlar mı hemde 21 yüz yılında olmamıza rağmen
Saçmalama ailem beni asla kısıtlamıyor
Özgürüm tabii ki de
Ondan bu gözler boyalı :D
Sen özgürsün ya bırak hangi kız bu ülkede özgür :D
Bak sen bunu kendine yediremiyorsun diyemiyorsun kendini kandırıyorsun kendini kandırmış olabilirsin beni kandıramazsın tatlım
her zaman kilo verince yüzden gitmez ki bazen yüze bakarsın kilolu dersin ama tam tersi fizik
İnsan ilk önce yüzünden kilo verir yani ilk farkı yüzünde görürsun. En zor giden yer ise bel bölgesidir. İlk incelen yer yüzdür
Dudakların zaten ön planda dehşet ötesi bişey bunlar 😍
Kilo verdiğinizde ilk önce yüz ön plana çıkar.
Bence verme bayıldım sana Şu an
Dudak ördek gibi maşşallah
hatların degil kırışıjların ortaya cıkar
Yüz egzersizi yap
3 ayda müthiş olur istersen yardimcu olayim
Çıkar
dudakların çok güzel
Çıkar