Fotoda pek belli olmasa da saç olmadımı ayna baktımda çok belli oluyor soranlarda oluyor Askerde günlük 12-14 saat nöbet tutardım kask kafamızdan çıkmazdı 8 ay bu şekil nöbet tutum ve 3 ayda böyle çöküntüler oldu benim haberim yoktu arkadaşlarım söyleyince ve fark ettim 4 senedir böyle canımı sıkıyor bunun çaresini bilen var mı ve bunun gibi birçok sağlık sıkıntısı çıktı ameliyat bile oldum askerlik saolsun
Saç azalmadı benim yapı olarak biraz daha geniş bir anlım var. Ama saçlarım uzun olduğundan kapanıyor çok belli dğeil. Al sana David Beckham o da böyle :) www.hellomagazine.com/.../david-beckham-t.jpg
Heee olsun 😂 sana sorum geliyor anlarsın Berki 1. yazma artık bana diyorsa 2. engelle dedin halde engellemiyorsa gerek yok diyorsa 3. başkasını seviyorum diyorsa sordun zaman söylemiyorsa 4. bazı konularda neden yalan söylüyor 5. bunlara rağmen neden ilgi istiyor 6. bu insan dönermi yoksa yedekmi tutuyor 7. hesabları kapatıyorum dedim sen bilirsin diyorsaMadem sevmiyorsan bir insan neden bunları yapıyor 8. arada sırada neden engelleyip engelleyip kaldırır 9. bu kişi kıskanlındığını biliyor 10. hiç bir konuda yalan söylemediğimide biliyor beni düşündüğü oluyormudur ve geri dönüş yaparmı
Biraz çaba harcamanı gerçekten sana güvenmesi için ikna etmeni bekliyor olabilir. Etmezsen de zaten doğru kişi değilmişsim gibi. Aklıma bir bu geldi her kadın farklıdır başka şey de olabilir.
7 ay peşinden koştum hediye aldım mektup yazdım istediklerini yaptım aynı yerde çalıştık hiç yormadım zor duruma düşürmedim onu yardımcı oldum yok yok yok deli etti beni iltifat manyağı yaptım taptım resmen ve hiç birşeye zorlamadım daha ne kadar koşucam kıskandığı mı söyledim bir ara inatla başkalarıyla konuştu ben işi bile bıraktım onun yüzünden 😅
Ya git adam gibi karşısına "Ben seni seviyorum benimle bir ilişkin olsun ister misin?" de. Bu ne böyle yaşanır mı? Hayatını değiştirmişsinn bir de onun için... Git de ya reddeder ya evet der her türlü bana sorduğun sorunun cevabını alırsın.
Reddetti zaten bende bıraktım ilk defa birine teklif ettim yaş 24 sen düşün sevgilim bile olmadı kimsenin. Peşinden koşmadım bilmiyorum buna fena vuruldum aklımdan çıkmıyor ama böyle naz yapması beni deli etti seviyor gibi hareketleri var içimde öyle bir his var yanlış hissetmiyorum da hislerim genelde doğru çıkar
Gönlü bilir zorlayamam ben yeterince uğraştım çok kıskancsın dedi zor dedi bir ara zaten unutmaya bakıyom boş ver kendi düşünsün niye hep ben düşüncem doğru değilmi
Böyle düşünme önemli olan onun unutup unutmaması değil. Senin kendin olman ve isteklerin doğrulutusunda yaşaman. O unutamasın diye kötü davransan dolandırıcı gibi birini kişiliğinle kandırmış olurdun.
Teyzemin oğlu var piskopat küçükken kafasını sürekli duvara vururdu adamın yaşı 30 hiç öyle birşey yok kafasına öyle bir vururduki küt küt küt ses gelirdi ailede yok böyle birşey tek bende var
O kucukken baska kardesi var miydi? Buyuk ihtimal yeni kardes psikolojisinden vuruyodur😄 tuh ya napsak ki🤔acaba senin onceden mi boyleydi ya da sonradan mioldu acaba
En İyi Cevaplar