Son iki senede kolumda ve bacaklarimda olusan sivilce gibi ufak seyler var. Bacaklarimda cok az ama kolkarimda cok fazla bu yüzden sifir kol kisa kol giymeye cekiniyorum cok itici görünüyor. Aklima gelicek faydali seyleri kullandim ama hic azalmiyor. Doktorun verdigi birsürü krem denedim faydasiz :( Sadece yazin tuzku suya girdigim zaman azalmakta yadac tenim bronzlastiginda okadar kizarik durmuyor
Buna benzer sorun yasayan var mi?
Kollarimda ve bacaklimda sivilce gibi sey? Resimli?
Ya inanır mısın benimde sağ kolumda var. Büyüklüğü de 3 küp şeker kadar bişey. Aynı dediğin gibi denize gider gitmez geçiyor ama 2-3 yıl ortaya çıkmıyor benimki. Belki alakasız bulacaksın ama kilo probleminde varsa biraz doğum kontrol uzmanına gözükmeni tavsiye ederim. Yumurtalıklarında kist olabilir, daha önceden bu konu hakkında araştırma yapmıştım bayanlarda bu yüzden olabiliyormuş.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok asiri bir kiloya sahip degilim. Olabikir ama bilemiyorum. Yazlari Denize girdigim zaman azaliyor ama 2 ay gecmeden yine mevcut bu görüntü. Gercekten sinir bozucu. Dikkate alicam tskler
selam gecmis olsun cilt ve vucud yapisindan kaynakli bu durumlar buyuk ihtimal vucudunuzda ben yok sizin vucudun sigortasi benlerdir ben vucudun kirli kani ceker onun icin bunlar kucuk kan damlaciklari genellikle sicaklarda cikarlar hic dokunmayin ellemeyin.
En İyi Cevaplar